Fisun ekojen aksakisojen kisakirje tuli :O :O :O Startataan luokan vikana, eli ainakin ehdin rauhassa katsoa muiden suorituksia...

Ollaan -ylläripylläri- treenattu aksaa. Eilen meillä oli kauden ekat treenit hallissa, ja meillä oli jopa kouluttaja!! Rata oli oikein kiva, juuri meidän tasolle sopiva eli helppoa ja suoraviivaista, ja muutama vähän kinkkisempi kohta. Kokeilin ekalla kierroksella ihan kisanomaisesti, ja päästiinkin aika pitkälle, eka moka tuli vasta esteellä 14, joka oli suoran putken jälkeinen hankalassa kulmassa oleva takaaleikkaus, hyppäsi hypyn väärin päin. Ekalla kierroksella Fisu tuntui kuitenkin vähän hassulta ohjata, oli vähän normaalia hitaampi ja hyppäsi tosi korkealle, selvästi liioitteli hyppyjen kanssa (rimat nyt 55cm) ja haki tuntumaa pohjaan. Ei siis nollaa, enkä kyllä ollut sitä edes olettanut. No, tehtiin sitten pätkissä, ja treenin edetessä Fisu alkoi tuntua enemmän normaalilta eikä tehnyt enää megaloikkia. Takaaleikkaus muurille meni joka kerta hienosti, loiva avokulma kepeille ei ollut mikään ongelma ja meni kepit 100% oikein. Keinulla teki pari hitaampaa ja pari tosi hyvää suoritusta. Keinun jälkeen tehtiin loiva pakkovalssi hypylle, tämä meni tosi hienosti joka kerta. Suoran putken jälkeinen leikkauskin saatiin toimimaan kun olin vaan itse järkevämmin sijoittunut. Puomilla loikkasi pari kertaa ylösmenon, joten laitoin muurin palikan takaisin ylösmenon yläpuolelle. Koski aika ylös kontaktialueeseen silläkin, joten siirsin sitä vähän alemmas. Alasmenot oli ihan jees nyt joka kerta. Radalla oli yksi aika jyrkkä takaakierto, sitä treenattiin pari kertaa yksittäisenä, että saatiin sujumaan. Aa oli vika este, ja siellä länki paikoillaan. Taisi juosta ihan nätisti joka kerta. Loppuun tehtiin koko rata uudestaan läpi, nyt nollalla (paitsi ruma puomin ylösmeno). 

Tänään käytiin iltapäivällä Ojangossa vapaatreenaamassa, kun halusin, että Fisu saisi vähän enemmän tuntumaa keinonurmeen ennen kisoja. Tehtiin pientä radanpätkää, jonka keksin päästäni. Radalla oli kaikki kontaktit, kepit ja rengas. Kepeillä meni jonkun kerran väärin sisään, muuten meni nätisti. Renkaan kehikosta sujahti kerran, muuten sekin toimi. Puomin ylösmenolla oli taas palikka, ja sillä meni nätisti. Keinulta karkasi kerran, sen jälkeen malttoi :D Ratapätkän lisäksi käytiin tekemässä naapurikentällä kepit, kun siellä sattui olemaan puiset kepit joilla Fisu ei ole aiemmin pujotellut. Hyvin meni niilläkin, pari kertaa jätti vikan välin pujottelematta kun itse hätäilin ja heitin jo palloa. Keppien lisäksi tehtiin pari kertaa pussia, kun sitä ei olla tehty ihan ikuisuuteen. 

Emma räpsi muutaman aksakuvan Fisusta viime viikolla :) Ainakin se koskee aan kontaktiin längen kanssa!

Fisse-7.jpgFisse-6.jpgFisse-4.jpgFisse-5.jpg