Eilen aamulla käytiin Ojangossa treenaamassa agia, otin Saralla aata, puomia, keinua ja keppejä. Aat oli enimmäkseen hienoja juoksuja, otin putkesta aalle että tulisi vauhtia, juoksi 100% kun heitin pallon, kerran loikkasi kun ohjasin kepeille. Keinulla vaadin pysähtymistä, kerran tuli läpi. Puomit oli tosi hyviä! Kepeillä treenasin avokulmaa niin että lähetin oikealta puoleltani, haki ihan hienosti.

Stepin kanssa otin keppien sisäänmenoja ohjureilla, haki tosi hienosti, eikä yhtään häiriintynyt niistä. Tehtiin keinua, eka oli aivan superhieno, luuli varmaan puomiksi kun oli niin nopea, sen jälkeen selvästi hitaampi. Otettiin myös pari kertaa aata, nätisti jäi kontaktille.

Illalla menin tekemään jäljen Saralle, menin sellaiseen maastoon jota tunnen aika huonosti. Jäljestä tuli aika haastava, en sitten jaksanut kuitenkaan tehdä uutta jälkeä... Pituutta joku 400-500m, vanheni tunnin. Jana oli joku 10-15m pitkä, jälki lähti vasemmalle. Sara teki janan tosi hienosi, ja otti heti oikeeseen suuntaan. Alku oli tosi kuivaa maastoa, kuolleita lehtiä ja risuja metsän pohjalla. Olin jälkeä tehdessä pudottanut vahingossa yhden krepin maahan, luulin ensin että se oli ekan kepin merkki, Sara meni siitä ohi ja kiskoin takaisin, tarkasti kohdan mutta jatkoi siltikin eteenpäin, joten annoin mennä. Kohta näinkin sitten oikean krepin, Sara ei siis ollut mennyt kepistä ohi. Ilmaisi hienosti. Sitten tultiin ekaan kulmaan, se oli piikki, Sara meni vähän matkaa ohi, mutta huomasi sen pian ja selvitti kulman hyvin. Sitten maasto vaihtui erilaiseksi, polvenkorkuista suopursua ja pehmeää sammalta pohjalla. Toka keppi oli aika pian kulman jälkeen, ilmaisi ok. Sitten mentiinkin melkoisessa puskassa, suopursu on tosi haastavaa Saralle, hukkasi muutamaan otteeseen jäljen, palasi kuitenkin aina jäljelle. Mä en ollut merkannut jäljestä mitään muuta kuin kepit, en siis tiedä oliko koko ajan ihan jäljen päällä, luotin vaan siihen että selvittää itse jäljen. Suopursuosuudella oli yksi normaali kulma, pyöri siinä jonkun verran mutta selvitti sen kyllä. Seuraavaksi maasto vaihtui kosteaksi suopohjaksi, pelkkää sammalta pohjalla. Kolmoskeppi oli tällä osuudella. Tuli myös pientä extra-haastetta, nimittäin jälki kulki kaksien pitkospuiden yli :) Niissä ei mitään ongelmaa, hienosti ylitti. Yhden ison polun yli mentiin myös. Sitten loppujälki mentiin normaalissa kangasmetsässä. Jälki teki vielä toisenkin piikin, se meni tosi hienosti! Sara ilmaisi kaikki 6 keppiä varmasti, vaikka ei kaikkien kohdalla ollutkaan aivan jäljen päällä. Hieno Sarppa <3 Otin aikaa, 15min meni koko jäljen suorittamiseen. Saralla tuli selvästi aika kuuma jäljestäessä, läähätti kepeillä. Pitäisi varmaan opettaa se juomaan kepeillä?