Tänään oli sitten Helsingin seudun piirimestaruuskisat Tuomarinkartanossa. Aamulla lähdettiin Saran kanssa aikaisin liikkeelle, oltiin vähän yli 9 perillä. Kaikissa kehissä otettiin eka paikallaolot, sitten liikkeet ruutuun asti, jonka jälkeen tauko ja sitten loput liikkeet. Tämä järjestely sopi Saralle hyvin, se oli helppo saada oikeaan vireeseen. Tässä osasuoritukset:

P-istuminen: 9, siirteli kuulemma etutassujaan (?)
P-makuu: 10, muistin vihdoin käskeä sen maahan vasta omalla vuorollani :D Sara jäi ihan kamalaan kylki-asentoon, mutta se ei näemmä haitannut...
Seuraaminen: 8,5. Alku tosi hienoa, itse asiassa melko pitkälle asti oikein hyvää, mutta loppua kohti alkoi hyytyä ja rupesi hidastelemaan, viimeinen täyskäännös ihan karmea. Tää oli selkeesti pisin seuraamiskaavio mitä meillä on ollut, ja onhan se tiedossa että Sara ei jaksa kovin pitkiä seuraamisia.
Idari: 7,5, tähän en oo yhtään tyytyväinen, tää on mennyt muissa kokeissa niin hyvin. Teki kyllä kaikki asennot mutta ennakoi tosi voimakkaasti, alkoi jo käännöksen kohdalla hidastelemaan. Ollaan selvästi treenattu liikaa kokonaisena liikkeenä, täytyy ottaa nyt muutama kerta pelkkää seuraamista merkkien ohi.
Luoksetulo: 5, seisomisessa meni silleen puoliksi maahan, puoliksi istumaan. Sanoin ehkä vähän turhan painokkaasti käskyn. Vauhti oli kuitenkin hyvä, ja maahanmeno ok.
Ruutu: 8, löysemmällä tuomarilla olisi voinut olla 9. Merkille lähti vähän hitaasti, meni kuitenkin oikeelle paikalle, ruutuun lähti kovaa, pysäytin ehkä ihan vähän liian aikaisin, pysähtyi heti ja maahanmenossa tuli eteenpäin, mutta oli kuitenkin ruudussa. Lähti seuraamiseen ihan hyvin, vähän ehkä turhan hitaasti. Kuitenkin ihan hyvä.
Ohjattu: 7,5, otin vähän ennen kehäänmenoa ohjatun oikeaa puolta pallojen kanssa. Kehässä arvoin meille oikean kapulan haettavaksi, o-ou... Lähti merkille hyvin, paremmin kuin ruudussa, käskyllä lähti kovaa oikeeseen suuntaan, juoksi suoraan oikeelle kapulalle ja otti sen. Jee! Lähti tuomaan, puolessa välissä hidasti ja näytti siltä että se lähtee vaihtamaan kapulan, annoin lisäkäskyn ja se toi sen. Yhdestä lisäkäskystä ei mun mielestä pitäisi mennä noin paljon pisteitä, kun liike oli muuten tosi hyvä...
Hyppynouto: 8, lähti hyvin ja toi kovaa, mutta just ennen kuin tuli mun eteen niin pudotti kapulan, nosti sen kuitenkin itse ja luovutti. Mikähän juttu toikin nyt oli...
Tunnari: 9 Jes!!! Tää oli hyvä, lähti laukkaa, nuuski kaikki, ei koskenut vääriin ja toi oman laukkaa, luovutus ok. En tiedä miks ei ollu 10...
Kaukot: 7,5, käytössä oli seisomisella alkava kaavio. Ei noussut ekalla seisomaan, annoin lisäkäskyn jolla nousi heti, istumasta seisomaan tarvitsi myös lisäkäskyn, muut vaihdot ok. Ei tullut myöskään juuri yhtään eteenpäin.

Yhteensä 250,5p evl2-tulos. 5,5pistettä vajaa ykkönen, vähän harmittaa... Löysemmällä tuomarilla olisi varmana ollutkin. Mutta Sara teki kuitenkin hyvin töitä, liikkeet vaativat vain pientä hiomista, niin eiköhän se tuosta.. Vire oli tänään yllättävän hyvä, teki liikkeet mielellään, ei perässä laahaten. Vauhdikkuuttakin löytyi, se on aina positiivista!