Ajattelin ottaa nyt loppusyksyn projektiksi saada Stepille sen VOI1-tuloksen, vaikka alunperin olin ajatellut että jätän sen suosiolla keväälle. Stepillä tuntuisi olevan aika hyvin liikkeet jo kasassa, lähinnä se vaatisi niihin varmuutta, ja sitähän saisi kun viitsisi treenata vaihtelevissa paikoissa ja erilaisissa olosuhteissa. Siispä tuumasta toimeen, aamupäivällä käytiin Niittykummun pallokentällä ottamassa tokoa. Rakentelin kunnon kehän, johon ruutu, 2 merkkiä häiriöksi, ja kehänauhasta tein kehän  "nurkan" siihen ruudun lähelle, ja sitten vaan hommiin! Step aloitti seuraamisella, tehtiin vähän täyskäännöksiä, jotka ei ole enää niin nopeita kuin ennen, en tiedä mitä on tapahtunut. Itse seuraaminen oli oikein nättiä, vähän aluksi painoi mutta tasaantui kivasti vähän ajan päästä. Sitten yksi liikkeestä istuminen, siinä ei mitään ongelmaa. Sitten luoksetuloa, tarkoitus palkata vikan osion vauhdista. Stoppi oli oikeen hyvä, maahanmenokin ihan ok, mutta vikan pätkän tuli aika hitaasti. Otettiin pari kertaa pelkkää eteentuloa lyhyellä matkalla, ja ongelman laajuus alkoi selvitä. Tämä on näköjään hajonnut ihan täysin... Tulee suoraan sivulle (!!) ja tosi hitaasti, ennakoi selvästi stoppeja, vaikka pidemmällä matkalla ei ennakoi yhtään. Tämä täytyy nyt ottaa työn alle! Sitten ruutua. Otettiin reilulla kisamatkalla, hyvin bongasi ja lähti ihan suoraan ja kovaa, meni heti sisään, pikkaisen liian reunaan joten odotin että korjaa, kun oli keskelle, kehuin ja kävin ruudussa vapauttamassa. Päätin, että en enää palkkaa jos menee aluksi väärään kohtaan, kun korjaa keskelle, saa kehut, ja vaan jos menee suoraan keskelle, saa lelun. Tehtiin aika paljon toistoja, enimmäkseen ei mennyt heti oikein, korjaamisesta siis aina kehut, mutta ei palkkaa. Hyvin kesti palkkaamattomuutta, ei edes vauhti hidastunut. Lopulta osui ekalla oikeaan kohtaa, josta hurjat bileet, toistolla jälleen heti keskelle! Vaihdoin lähetyssivua, nyt haki taas aluksi reunaan, hakee aika oikeaan reunaan, en tiedä mikä siinä on! Mutta nyt hakee kyllä 100% ruudun sisään, eli vaikka ei heti mene keskelle, niin kuitenkin on sisällä, eli kyllä siitä pisteitä sentään pitäisi tulla   Sitten tunnaria, ensin yksi oman etsiminen, sitten väärien kera niinkuin Jessica neuvoi, eli ilman namia, ja just kun tuli kapuloille, toistin oma-käskyn, jolloin työskentely rauhoittui. Hyvin meni, nuuski nätisti ja toi oman. Lopuksi kaukot, niissä vähän jotain ihme säätöä, teki ihan mitä sattuu vaihtoja, ei kuunnellut oikein mitä piti tehdä. Kaikki vaihdot kyllä ihan korrekteja, mutta voi kun se vielä malttaisi kuunnella missä järjestyksessä ne pitää tehdä!

Sarakin pääsi tokoilemaan, ja voi miten se oli ihana  Tehtiin seuraamista aika pitkä kaavio, josta yllätyspalkka, seurasi ihan kivasti, vähän edisti välillä mutta ei pahasti. SItten merkkiä ja ruutua, otettiin ensin merkin kiertoa, sitten merkiltä ruutuun. Mulla ei ollut kehänauhoja ruudun reunoissa, ja olin aika kaukana, en oikein osannut arvioida milloin oli ruudussa, joten pyysin korjaamaan vielä ennen kun menin palkkaamaan, mutta kun menin lähemmäs, huomasin että se oli jo ihan takareunassa, ekalla lähetyksellä oli ollut just keskellä. No eipä se tuota haitannut, vaan sillä oli kivaa kun sai juosta ruutuun ja merkille. Sitten yksi tunnari, se oli superhyvä. Sitten kaukoja, nekin toimi kivasti, yhden seisominen ennakoi, muuten ihan moitteetonta. Joo, kyllä se pakittaa, mutta mä en vaan jaksa enää opettaa sille näitä uudestaan, alkaa olla vähän sellainen ihan sama -fiilis kaukojen suhteen. Jos se nyt peruuttaa sen vajaa 20cm niin ei se varmaan ole niin kamalan vakavaa, eihän? Loppuun vielä eteenmeno.

Tänään sitten oli agitreenit, Stepsun ryhmällä vikaa kertaa, Saran ryhmällä tokavikaa. Step teki aika haastavaa rataa, mutta hyvin selviytyi. Sarakin oli ihan pätevä, kunhan vaan itse osasin ohjata sitä. Nyt se ei ollut ollenkaan niin hullu kuin viime viikolla, en tiedä mikä sitä sillon vaivasi... Kulki oikein kivasti ja kuunteli ja keskittyi.