Sara-murulla on tänään synttärit <3 Jo 9 vuotta tuli täyteen, hurjaa! Sara pääsi synttäreiden kunniaksi hakuilemaan. Oltiin Talosaaressa, Sarmu teki 4 ukkoa, joista 3 suoraa ja yksi etenevä, ja 2 ekaa suorapalkalla ja 2 vikaa ilmaisulla. Oli ihan taitava, vasemmasta etukulmasta ei löytänyt maalimiestä ekalla lähetyksellä, alue oli siltä osin hirveää ryteikköä, eikä uponnut riittävän syvälle vaan lähti oikomaan. Uusinnalla meni ja löysi. Muuten teki ihan hyvät pistot, ja nenä pelasi. Vikalla näytöllä yritti taas luistaa maahanmenosta, mutta nyt olin ohjeistaut maalimiehiä varautumaan tähän ja käskemään sen maahan. 

_MG_3349-normal.jpg

_MG_3478-normal.jpg_MG_3482-normal.jpg

_MG_3492-normal.jpg

Kuvat: Jenni Kaskela

Torstaina käytiin Ojangossa aksaamassa, meidän ryhmällä oli vapaatreenit ja suurin osa ryhmäläisistä oli poissa, joten hain Ilonan matkaan. Alotettiin kepeillä, laitoin ensin 6 verkkoa, ja kun se oli ok niin melkein heti siirsin keskiverkoista toisen keppien alkuun ja toisen loppuun, eli niin että alussa ja lopussa oli 3 verkkoa ja keskellä pidempi väli tyhjää. Tää oli selvästi hyvä, nyt sieti keskellä olevan tyhjän välin hyvin, lopusta otin sen kolmannen verkon pois aika pian ja kun se ei aiheuttanut ongelmia, niin otin myös alusta. Eli nyt enää 2 verkkoa alussa ja lopussa. Tässä välissä taidettiin tehdä "rataa" eli sellaista mölli-rallattelua mikä kentällä sattui olemaan valmiina, 12 estettä, sisältäen putkia, hyppyjä ja puomin. Ilona meni tosi kovaa, oli muutenkin tosi hyvällä asenteella. Puomit oikein mallikkaita. Lopuksi vielä uudestaan keppejä, nyt kokeilin ottaa ensin lopusta toisen verkon pois (näinhän olen tehnyt ennenkin ja se ei ole haitannut), ja kun sillä meni ok, niin otin myös alusta toisen verkon pois niin, että jäljelle jäi vain eka ja vika. Ja se meni!!! Useamman kerran!! Ihan oikein!!!!! Wohooo mahtavaa! 

Stepsu ja Sara saivat molemmat tehdä samaa rallattelua kun Ilona, ja lisäksi niillekin keppitreeniä, keskityttiin avokulmaan. Sara ei ole muistaakseni vähään aikaan kepitellyt, mutta eipä ole mitään unohtanut kun hienosti hakee edelleen. Stepsu teki myös aan kontaktia niin, että heitin pallon sen takaa ohi ja vapautin nopeesti. Teki oikeesti aika hyviä kontakteja, tää on ehkä parhaiten toimiva palkkaus Stepille. Sarmukin teki pari aata, sairaan hienoja juoksuja :)