Keskiviikkona treenattiin Korsossa hakua, otin Stepille 4 ukkoa. Eka oikealla etukulmassa, se oli ihan ok. Sitten vasemmalla etukulmasta joku 15m edennyt ukko, tässä vähän säätöä, kun Step teki jossain mielenhäiriössä VALTAVAN piston, siis varmaan joku 70m syvän ja vähintäänkin saman verran leveän, eikä siis saanut hajua ukosta joka oli siellä 50m:ssä... Step, joka ei irtoa mihinkään! No takaisin tullessa sai hajun. Sitten oikealle etenevä, kävi tarkastamassa etukulman. Edelleen siis sama ongelma kuin aikaisemminkin, jostain syystä se haluaa käydä tarkastamassa etukulman uudestaan, vaikka olisi jo nostanut sieltä maalimiehen. Kutsuin pois ja lähetin uudestaan, nyt oli hyvä. Vika oli vasemmalla ihan vaan suora löytö, meni hyvin. Ilmaisut oli oikein hyviä, ja asenne oli kohdillaan. Pistot ei olleet kovin hyviä, mutta meni kuitenkin, se on tällä hetkellä tärkeintä. 

Torstaina tottista Talissa. Otin Stepille seuraamiskaavion, luoksetulon ja tasamaanoudon. Oli aika huonoa tottista ihan noin kokonaisuudessaan. Seuraamisessa kyttäsi, luoksetulon loppuasento vino ja noudon loppu myös vino. Ei kuitenkaan yrittänyt tuoda kapulaa sivulle, mutta tätä täytyy silti hinkata vielä paljon ennen kuin on varma. Sara teki seuraamista, jäävistä istumisen ja makuun ja luoksetulon, seka tietty hyppynoudon ja eteenmenon. Seuraaminen oli hyvää, paljon parempaa kun edellisellä kerralla. Istuminen ok, makuun yritti istua, korjauksella ok. Luoksetulo oli hyvä. Ja hyppynouto erinomainen :) Puhdas mennen tullen, jee! Otettiin vielä pari hyppyä pallon kanssa, että saisi itsevarmuutta tuohon metriseen. Eteenmeno hyvä. 

Torstaina illalla aksaa. Tehtiin EO-yksilö agilityrataa, mä olin ite vähän kipee ja ääni ihan kateissa, joten tällä kertaa harjoiteltiin siis äänetöntä ohjausta :D Kutsuin lähdössä ja käskytin keinun, kepit ja puomin, muuten olinkin sitten ihan hiljaa. Sara meni tosi kivasti, olen tyytyväinen. Rata ei ollut mikään kauhean vaikea, ekalla yrittämällä päästiin vissiin johonkin 12. esteelle hyvällä nollalla. Puomilla ei mennyt kunnolla loppuun asti, ja se teki jatkosta haastavaa. Tuntui kuitenkin kokonaisuutena tosi hyvältä, ja saatiin loppukin toimimaan hienosti. Otin Stepin kanssa muutaman kerran puomia yksittäisenä esteenä, kun muuta se ei vielä pääse tekemään. Oli ihan innoissaan ja teki kivasti :)