Eilen oli agitreenit molempien kanssa. Koska meidän auto on Pori Jazzissa, jouduin menemään bussilla ja ottamaan molemmat koirat halliin, ei hyvä koska Sara ulvoo. Stepin kanssa tehtiin irtoamistreenejä, ensin suora jossa oli rengas, 2 suoraa putkea peräkkäin ja lopussa hyppy. Hyvin irtosi kun huutelin perästä että mene, mene. Toinen rata oli myös vauhtisuoraa, jonka jälkeen tiukka käännös. Käännös oli hankala, kun jos en käännä ennen hyppyä, hyppää aika pitkälle, mutta jos käännän, kieltää tosi helposti. Tälläistä treeniä tarvitaan ja paljon, että estevarmuus kasvaa ja Step tietää että hyppy kuuluu suorittaa ja käännös vasta sen jälkeen. Saatiin muutama ihan hyvä onnistuminen. Tehtiin myös hyppytekniikkaa, 3 toistoa perusharjoitusta.

Saran kanssa tehtiin myös ihan mukavaa ja vauhdikasta rataa, Sara oli kyllä jotenkin aivan älyttömän liukkaan tuntuinen ja meni KOVAA! Ihan siis kisavaihde päällä, hauskaa! Ihmisnuoli toimi kuitenkin hyvin vaikka vauhtia olikin ihan sikana. Loppusuoralla irtosi tosi hyvin useamman hypyn taakse putkeen, on se vaan aika makee menopeli;) Tosi hyvä mieli tuli radan jälkeen, kun tuon kanssa pääsee niin lujaa.

Yöllä sitten taas peltojälkeä, mentiin Kaskiniitylle kun ajattelin ettei siellä varmaan ole ketään. Talloin eka molemmat jäljet, sitten menin niiden vanhetessa treenaamaan Stepin kanssa vähän tokoa Esport centerin tekonurmelle. Otettiin ruutua, haki koko ajan oikeaan laitaa, välillä myös oikeaan etukulmaan. Jos en siitä palkannut, haki oikean kohdan, mutta en tiedä millä saisin sen hakemaan ihan heti sen oikean kohdan... No, kovaa se meni kuitenkin ja pitkältä matkalta. Otettiin myös metallinoutoa, en käsitä mikä tässä mättää, ennen Step tykkäsi metallikapulasta, nyt sitä ihan selvästi inhottaa. Ei se sitä enää pudottele, mutta luovuttaa hitaasti...

No, sitten jäljille, Saran jälki ekana. Se oli ehkä 100m pitkä, 2 kulmaa ja 6 keppiä, nameja siellä täällä. Lähti hyvin, mutta vauhtia ihan liikaa, keskittyminen kärsii. Eka kulma tosi hyvä, keppejä nousi tasaisesti kunnes... Tokassa kulmassa meni liian pitkälle ja vaihtoi sujuvasti häiriöjälkeen kulman lähettyviltä, sen työskentelyssä ei huomannut mitään eroa, jäljesi ihan nätisti koko ajan, ainoa vaan että  jälki jatkui väärään suuntaan ja keppejä ei enää noussut. Annoin jäljestää kun ajattelin että josko se huomaisi ettei ole enää oikealla jäljellä, mutta ei, se vaan jatkoi. Pysäytin sen lopulta ja otin valjaat pois, käveltiin takaisin oikean jäljen lähettyville ja lähetin sen uudelle janalle vähän matkan päästä kulmasta eteenpäin. Nappasi heti oikean jäljen ja oikean suunnan ja lähti jäljestämään, keppi löytyi saman tien. Loppujälki oli ihan hyvää työskentelyä, ja kaiken kaikkiaan kepeistä löytyi 5, todennäköisesti se yksi jäi siihen kohtaan jota ei jäljestänyt.

Stepin jälki oli jotain reilu 50m pitkä melkein suora, nameja vaihtelevasti. Lopussa jälleen yksi keppi. Nyt ei ollut ihan niin hyvä jana, lähti etenemään vähän vinoon ja kaarsi jäljelle, kiinnittyi siihen kuitenkin hyvin heti ekan namin jälkeen. Jäljesti tosi hienosti, kerran taisi puraista muurahainen kun Stepsu hypähti pois jäljeltä ja nyrpisti nenäänsä. Kepin ilmaisi hienosti.

Tässä muutama kuva tokon sm-kisoista!

 _small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

Kuvat Meeri Alanko