Eilen oli vuorossa agitreenit. Tällä kertaa oli myös kouluttaja Sari paikalla, tehtiin ihan mukavaa 16 esteen rataa, jossa ensin 3:n esteen alkusuora (hyppy, okseri, hyppy) ja 4. hyppy mentiin takaa. Sitten putkeen, jonka jälkeen 2 hyppyä (välistäveto) ja keinu. Keinun jälkeen 2 välistävetoa kolmella hypyllä, sitten keskimmäinen uudestaan ja ekan hypyn kautta putkeen. Putkesta kepeille jyrkkä avokulma ja kepeiltä vielä muuri. Tein ensin Saran kanssa, Sara teki ihan ok, mutta oli taas huolimaton rimojen kanssa. Välistävedoissa joka ikisellä kerralla toka rima tippui, kun Sara kääntyi katsomaan mua hypyn päällä. Toruin siitä ja otettiin vaan yhdellä hypyllä hyppelyä ja palkkasin kun rima pysyi ylhäällä. Mutta kuitenkin taas kun tehtiin radan osana, rima tippui. Lopetin joka kerta kun tiputti, mutta jotenkin Sara ei tuntunut ottavan onkeensa vaan hyppäsi edelleen huolimattomasti. Koitin ottaa vähän löysemmin haltuun, jolloin rima pysyi ylhäällä mutta välistäveto valui pitkäksi. Muuten meni ihan kivasti, kepeille haki ok.

Otettiin Stepsun kanssa sama rata pätkissä, kun keinua ei tehdä vielä radalla. Alkusuoralla jätin Stepin kahden esteen taakse, mutta hänpä juoksi ohi tokasta esteestä, joten jäin vähän lähemmäs uudella yrityksellä. Takaakiertoon lähti mainiosti, putken haki hyvin. Sylkkärillä Step kääntyy paljon tiukemmin kun Sara, kun en tajunnut tätä, käänsin Steppiä liian aikasin ja se kääntyi esteen ohi. Kun ajoitus saatiin oikeaksi, meni sairaan hyvin. Välistävetohässäkkä meni sairaan hyvin, ekan riman Step pudotti aluksi kun käskytin liian voimakkaasti, otin rauhallisemmin ja johan toimi. Step taipuu välistävetoihin paljon pienemmällä liikkeellä kuin Sara, ja koska sylkkäri on niin tiukka, kääntyi myös vikan hypyn sairaan hyvin sylkkärillä. Lopetettiin putken jälkeen kun kepeissä ei ollut vielä kaaria. Ei olla aikoihin menty kunnon "ohjausrataa" pennen kanssa, mutta kivasti pelittää! Vauhtia on tullut kovasti lisää. Rimat oli radalla 35cm, yksittäisellä hypyllä hypittiin korkeampia. Laitoin eka 50cm mitä tehtiin viimeksi, se meni lasten leikillä, joten nostin 55cm:iin. Eipä siinäkään mitään kummaa, kevyesti liitelee yli. Koitin vielä 60cm, ja seki meni mainiosti, hyppyyn tulee heti sairaasti lisää pituutta ja vauhti kasvaa, mutta mikäs siinä!

Sitten tehtiin toista rataa eka Saran kanssa. Alku oli sama kuin edellinen rata toisinpäin. Yhteen pyöritykseen suunnittelin jaakotuksen, ei olla tehty aikoihin mutta se on toiminut Saralla hyvin. Mutta nyt  olikin ihan täysin unohtunut, aluksi olin vähän myöhässä ja Sara kääntyi väärään suuntaan, sen jälkeen kääntyi koko ajan samaan suuntaan vaikka olin ajoissa, jotenkin Sara oli ihan varma että rata jatkui sinne päin. No, kun ei kerran toiminut, otin ihan vaan pyöräyttämällä itseni ympäri, se toimi mutta kaarros olis voinu olla parempi. Muuten rata olikin ihan simppeli. Otettiin vielä Stepin kanssa samasta radasta loppusuora, niin että Sari oli hillumassa lelun kanssa. Kovaa meni! Loppuun vielä laitoin keppeihin kaaret ja tehtiin niitä, mukavasti Stepsu teki.