Käytiin Saran ja Stellan kanssa Maunulassa treenaamassa agilitya. Rakensin ekaksi pienen pätkän jotakin 3-luokan hyppyrataa mikä oli tosi kiemurainen ja hankala. Otin ensi Stellan kanssa sitä, oli todella outoa ohjata jotain muuta koiraa kuin Saraa ja Stella on tosi erilainen ohjata, paljon hitaampi eikä hae esteitä yhtä paljon kuin Sara. Tehtiin muutama kerta radanpätkä läpi ja sitten vaihdoin koiraa. Sara teki ihan nätisti, rimoja tuli alas mutta ne oli kaikki ihan mun omaa syytä, käskytin koiraa sen ollessa ilmassa tai yritin hypyttää Saraa liian vaikeasta kulmasta. Treenattiin radalla taas sylikäännöstä, se alkaa luonnistua jo paremmin. Ihanan kuuliainen Sara oli tänään, ei hakenut kertaakaan väärää estettä.
Sitten treenattiin keppejä, eka itsenäistä pujottelua niin että lähetin koiran kepeille ja itse jäin kauas taakse, heitin pallon palkaksi kun pujotteli loppuun. Se meni yllättävän hyvin, kerran Sara yritti lopettaa aikasemmin pujottelun mutta muuten onnistu kaikki. Sitten otettiin sisäänmenoja kuuden kepin sarjalla jotta pääsisin palkkaamaan useammin. Tehtiin avokulmaa, Sara yritti tapansa mukaan aloittaa väärästä välistä, mutta kielsin ja keskeytin. Otettiin ihan läheltä ja mahdollisimman hitaasta vauhdista, yksinkertaisesti vain kielsin aina kun yritti väärää väliä ja kun se tajusi kokeilla oikeaa niin siitä hurjat kehut ja palkka. Ja johan alkoi onnistua, kun se vihdoin tajusi mitä siltä halutaan. Kaikki loput toistot onnistuivat, myös vähän kauempaa ja kovemmalla vauhdilla. Nyt vaan sitten jatketaan tällä tavalla, turha sen kanssa on yrittää mitään kikka-konsteja kun ei ne tunnu toimivan. Onneksi Sara ei ole mitenkään erityisen pehmeä, vaan se kestää kieltämisen paineistumatta ja jatkaa työskentelyä.
Sitten otettiin kontakteja, puomin ylös- ja alasmenot oli molemmat tosi hyviä ihan poikkeuksetta, Aa vähän hidas mutta ihan ok.