Viime torstaina aksatreeneissä Step hyppäsi oudosti (kuten myös kisoissa edeltävänä viikonloppuna): veti takajalat mahan alle, ja tämä korostui etenkin suoralla. Lopetettiin treenit välittömästi, ja treenasin loppuajan Saran kanssa. Perjantaina käytiin töissä luottofyssari-Marian luona, ja tällä kertaa lihaksistosta ei löytynyt mitään oireilua selittävää syytä. Lanneranka oli kauttaaltaan jäykkä ja joustamaton, ja taivutuksissa oli selkeä puoliero nähtävissä. Saatiin käsky mennä selän röntgenkuviin, ja sitten vasta mietitään jatkoa. Voi kurjuuksien kurjuus, jos siellä on nyt jotain oikeaa vikaa :'( Mulla on tässä samassa yhteydessä nyt vielä mietinnässä, pitäisikö Stepiltä poistaa selkäkuvien yhteydessä samassa rauhoituksessa silmäluomessa oleva meibomin rauhasen kasvain, joka sillä on ollut jo vuoden. Kasvain ei mitenkään vaivaa Stepsua, mutta se on kyllä hieman kasvanut vuoden mittaan. 

Viikonloppu mulla kului töissä, koirat viettivät aikaa tylsistyen (lähinnä lenkkeillen). Fisun kanssa ollaan treenattu tokossa liikkeestä maahanmenoa, nyt ollaan laajennettu treenit jo ulos, ja ollaan tehty myös liikkeen yhteydessä. Lisäksi ollaan nyt pureuduttu sivulletuloon, ja sen kammottavan loikan poistamiseen. Toistaiseksi näyttää aika hyvältä, pienellä käsiavulla ja muistuttelulla tulee jo ihan korrektisti. Luoksetulon eteentuloa ollaan tehty myös, lelupalkka tuntuisi tässä toimivan superhyvin, ei koe tarpeelliseksi törmätä/tulla liian lähelle kun palkan saamiseksi joutuu kuitenkin taas liikkumaan, mutta tulee silti riittävän lähelle (eikä kyttää <3 <3 <3). Tänään tehtiin ekaa kertaa liikkeestä seisomista teemana asennossa pysyminen, eli käsiavulla stoppi ja odotin hetken ennen kuin palkkasin. Aluksi ei oikein tajunnut vaan jatkoi jarrutuksen jälkeen matkaa, mutta kun pari kertaa sain palkattua oikeasta, niin alkoikin tarjoamaan hienoja jähmettymisiä seisomiseen.

Fisu on keksinyt hassun uuden tavan: se kiipeää mun tuolille selkänojan eteen kun teen kouluhommia tietokoneella ja antaa pusuja sieltä käsin. Selvästi sekin haluaisi opiskella eläinlääkäriksi :)

IMG_7600.jpg