Keskiviikkona käytiin Stepin kanssa treenaamassa tokoa Koneen kentällä ATD-porukalla. Otettiin ensin paikallamakuu, oltiin keskellä riviä kuuntelemassa muiden käskyjä, meni vasta omalla käskyllä maahan, hyvä. Sitten istuminen, tässä kävikin sitten vähän ikävästi. Step jäi hienosti istumaan, mutta Stepin vieressä 2 koiraa meni maahan, niiden omistajat kävivät torumassa koiriaan mun ollessa piilossa. No Step raukkahan luuli tietenkin, että on tehnyt jotain väärin, ja hänelle ollaan vihaisia, paineistui ja meni maahan korvat luimussa :((((( Ei ole mennyt varmaan koskaan ennen maahan p-istumisessa.... Kävin nostamassa sen ylös ja otin uudestaan, jäi ihan ok, mutta taas heti kun joku käveli sitä kohti, laittoi korvat luimuun ja meni maahan. On siis selvästi sitä mieltä, että kaikki jotka tulevat häntä kohti, ovat vihaisia, ja ottaa siitä painetta. Voi kurjuuden kurjuus, tätä nyt sitten joudutaan korjaamaan, niin turha virhe kun olla voi. Otin ihan lyhyitä pätkiä istumista niin että käväisin vaan piilossa, ja kehuin koko ajan kun kävelin kohti. Istui kyllä, mut oli aika kurjan näköinen.

Pienen tauon jälkeen ikävyydet unohtuivat, ja treenattiin ruutua, seuraamista, luoksetuloa, kaukoja ja hyppynoutoa. Ruudussa oli eka kerta vaikea, ruutumerkit oli aika syvällä pitkän nurmikon sisällä, onneksi ruudussa oli lelu valmiina, eli sai palkan ruudun löytämisestä. Seuraaminen tosi innokasta, vähän pomppivaa. Otettiin myös idarin ekaa pätkää, uudessa "katso" käskyllä ottaa kivasti kontaktin ja lopettaa kyyläämisen. Luoksetulossa pyysin Annaa avustajaksi, tehtiin samalla tavalla kun silloin Santin kanssa, eli apuheittäjä heittää pallon Stepsun taakse. Meni ihan hyvin, otettiin 2 stoppia, molemmat ihan ok. Sitten kaukoja muutama vaihto, lähinnä tarkistin, ettei istuminen kärsinyt paikallaistumisesta, ei mitään ongelmaa siinä. Loppuun hyppynoutoa pallolla, ei oikein toiminut kun pallo hukkui ruohon sekaan ja Step joutui etsimään sitä.

Illalla sitten agitreenit Saran kanssa, tehtiin Niinun rataa, joka oli kyllä aika vaikea. Aluksi ongelmia tuotti koko hallin mittainen suora, jossa hyppy, putki, pituus ja putki. Sara pääsi kerran livahtamaan vikan putken väärin päin, ja sen jälkeen menikin sinne sitten joka ikinen kerta, aivan sama miten ohjasin... Oli päättänyt, että näin se rata menee, eikä enää kuunnellut ohjausta. Mikään ohjauskikka ei toiminut, joten otettiin sitten pallon kanssa ihan vaan eteenmenoharjoitusta, jolla sain sen oikeaan putkeen, sen jälkeen menikin sitten joka kerta oikein. Kun tämä saatiin toimimaan, alkoi olla jo sen verran väsynyttä menoa, että rimoja tuli alas, ja lopetettiin ihan suosiolla.

Eilen ja tänään ollaan käyty Talissa Tiian kanssa paukuttelemassa. Eilen kentällä piilon kierron yhteydessä 2 paukkua, edelleen syöksähtää matkaan jo heti paukun kuuluessa, tähän kokeiltiin niin että pidän Stepsua kaulapannasta kiinni kun paukku kuuluu, ja vähän sen jälkeen päästän kiertämään, toimi kivasti, ei pääse singahtamaan mihinkään ilman lupaa, mutta ei myöskään paineistu. Tänään samanlainen treeni, mutta kentän ulkopuolella, eli pannasta kiinni kun paukku kuuluu, sen jälkeen irrotin ja pyysin vielä odottamaan hetken, ennen kun lähetin. Ei paineistunut missään vaiheessa. 

Eilen molemmat pääsivät tekemään myös vähän hyppyjä. Step oli ihan loistava, metrinen meni puhtaasti molempiin suuntiin :) Sarppakin pääsi loikkimaan, ja hieno oli. Tänään otin myös Saran kanssa hyppyjä, oli edelleen hyvä :) Otettiin myös noutoa, kun käytössä oli vieras kapula.