Tänä aamuna mulla oli hammaslääkäri joten ei tarvinnut herätä niin aikaisin kun tavallisesti joten ehdittiin aamulla ottaa tokoa. Alotettiin luoksetulolla, eka tolpankierrolla molemmat pysähdykset, ne ok. Sitten pari kertaa läpijuoksuna vaan ja suoraan palkka. Sitten ohjattua eka pallojen kanssa, vasen ok mutta oikean kanssa ongelmia, ei meinannut taaskaan löytää palloa vaan juoksi vasemmalle. Tämä oikea puoli on jotenkin vaikeampi Saralle kuin vasen, pitäisi varmaan treenata sitä enemmän. Otettiin pelkkää oikeaa monta toistoa niin että saatiin se toimimaan. Sitten kapuloilla molemmat puolet, ne tosi hyviä kumpikin.
Loppuun kaukkareita, lähinnä pelkkiä maasta istumaan/seisomaan vaihtoja. Ne oli kumpikin hyviä pitkälläkin matkalla.
Illalla käytiin Eevan ja Tarmon kanssa lenkillä ja sen yhteydessä otettiin tunnaria ja kaukkareita. Kaukkareissa Sara paineistu vähän kun Tarmo alkoi räksyttämään ja Eeva joutui komentamaan sitä, Sarallakin meni korvat luimuun ja se teki vähän huolimattomasti vaihdot. Sen seisomasta istumaan oli tänään melko huono, ei mennyt taaksepäin niinkuin olen opettanut vaan liikutti sekä etu- että takajalkoja, jolloin koiran keskikohta pysyi paikoillaan mutta seuraavan vaihdon myötä se etenee. Treenattiin tätä muutama toisto niin että käskin Saran peruuttaa ja siinä yhteydessä istu-käsky.
Sitten tunnaria. Ollaan treenattu paljon nyt niin että väärät kapulat ovat kokonaan hajuttomia, jolloin Saran ei välttämättä tarvitse etsiä mun hajua, riittää kun löytää ihmiseltä haisevan. Nyt kun väärissä kapuloissa olikin Eevan hajua, se tuotti hankaluuksia. Eka yritti tuoda väärää mutta se tullessa lähemmäs totesin normaalilla äänellä "eipä tainnut olla tuo", niin Sara tiputti heti kapulan ja meni nuuskimaan uudestaan ja toi oman. Seuraavilla kerroilla maisteli vääriä mutta ei enää tuonut niitä, vikalla toi suoraan oman. En tiedä miten tästä koko tunnarista on tullut näin epävarma, joskus tuossa keväällä se oli tosi hyvällä mallilla jo, nyt näyttää tulleen vaan runsaasti takapakkia...