Viikonloppuna oltiin Stepsun kasvattajan Minnan järkkäämillä Wildmagpie's päivillä Virroilla, vietettiin mukava viikonloppu erilaisten treenin parissa. Perjantaina illalla ei vielä treenattu mitään, grillattiin ja syötiin Stepsun TVA muffinsseja :)

Lauantaina aamulla lähdettiin hakumetsään, otin Stepsulle 4 ukkoa, kaikki 50m syvällä ja kaikille ääniapu. Eka oli ihan super, toka maalimies ei ollu yhtään siellä missä luulin (tarkoitus oli olla etukulmassa), kun ääni kuului jostain puolesta välistä aluetta, jouduin siirtymään keskemmälle lähettämään ja otettiin uusi ääni. Muut sitten oikein hienosti. Kaikki pistot oli melko suoria ja hyvin irtosi syvälle. Ekalla sai palkan n. 10 haukun jälkeen, tokalle tuli pitkä ilmaisu, ei oikeastaan häiriintynyt musta. Kolmas ja neljäs taas 10-15 haukun jälkeen. Vähän hämääntyi sekä kolmannella että neljännellä, kun maalimiehillä oli purkki esillä, Stepille purkki on ollut aina piilossa. Oli tökkinyt purkkia ennen kun alotti ilmasun. Täytyy  muistaa sanoa vieraille maalimiehille, että purkki on oltava piilossa... Mitään muuta ongelmaa ei kyllä ollut, vaikka kaikki maalimiehet oli vieraita. Hyvä Step!

Iltapäivällä mentiin  treenaamaan agia, Step oli tosi hyvä! Otin myös Saran kanssa, puomin kontaktit huonoja, muuten ok. Sara pääsi juoksemaan myös parin lainaohjaajan kanssa, meni hienosti :) Sitä on kyllä ihana katsoa... Aat oli tosi hienoja, koskee tosi selvästi ihan keskelle kontaktia.

Sunnuntaina aamulla lähdettiin taas metsään, käytiin eka tallomassa jäljet, ja niiden vanhentuessa otettiin esineruutua. Sara alotti, sille 3 esinettä, en tiennyt missä. Löysi eka takaa (ylläri...), ja sitten ei meinannutkaan löytää muita. Tai löysihän se, mut ei halunnut ottaa, painui vaan taakse, se pieni sika! No, lopulta toi etuesineen. Keskiesine (Stepsun tk4-mitali) olikin sitten vaikea, ei meinannut millään löytää. Haisee kai niin huonosti. Stepsulle 2 esinettä, meni sikahyvin :)

Sitten jäljelle, Saralle n. 200m pitkä jälki, 1 keppi ja aika tiukkaa kaarta koko jälki. Jana ihan ok, nappasi jäljen hyvin. Jäljesti ihan kivasti, ja kepin ilmaisi hyvin. Eipä siinä mitään ihmeellistä, ihan hieno jälki.

Loppuaika sitten otettiin poseerauskuvia koirista, sää ei oikein suosinut, ja jatkuvien sadekuurojen ansiosta suurin osa kuvista on ihan epäteräviä ja rakeisia... Tässä kelvollisimmat:

 

Kaunis Stepsu <3

Stepsun komea velipoika Jäynä

Stepsun toinen komea velipoika Morrison

Stepsun eno-puoli Rape

Step ja Jäynä