Stepsu on oksennellut melkein joka päivä Vapun jälkeen, ajattelin sen johtuvan ruokamerkin vaihdosta (Royal Caninista Hill'siin), ja tilasin jo uuden säkin sitä vanhaa RC ruokaa. Oksennus on ollut keltaista mahanestettä, aina tyhjällä mahalla. Tänään oli oksentanut mun valkoiselle sohvalle mun ollessa töissä (jo kolmas kerta sohvalle, mur!!!!!), joten jätin sen kylppäriin kun lähdin kouluttamaan aksaa Ojankoon. Takaisin tullessani kylppärin lattialla oli taas oksennukset, ja tällä kertaa oksennuksen mukana oli tullut käpy :O Kokonainen käpy, joka oli ihan musta eikä kovin tuoreen näköinen. Olisko tässä syy oksenteluun? Ja herranjumala, onneksi se tuli luonnollisesti pois eikä tukkinut suolta! Mulla ei ole mitään havaintoa, millon olisi syönyt kävyn, ja onneksi en tiennyt tästä, olisin varmaan kiikuttanut Stepin jo aikaa sitten vierasesineleikkaukseen, jos olisin tiennyt... 

IMG_0621-normal.jpg

Eilen käytiin Jakomäessä treenaamassa jälkeä ja esineitä. Talloin Saralle ekan jäljen tälle vuodelle, kun ilmoitin sen EK-kokeeseen. Jälki oli joku 300m pitkä, vanheni 50min, 4 keppiä, 2 kulmaa. Jana ihan kamalassa risukossa, muuten ihan jees maastoa. Jana oli aivan loistava, en muistanutkaan että Saralla on noin hieno jana. Ekasta kepistä olisi mennyt ohi, kun en tajunnut hidastaa liinasta riittävästi, muistelin että Sara olisi jäljestänyt rauhallisesti :D Muut kepit nousi varmasti ja kulmat oli ihan hienot molemmat. Eli näyttää muistavan jälkihommat vielä :)

Jäljen vanhetessa kävin tekemässä esineruutua. Stepsu aloitti, sillä 2 esinettä takana ja yksi edessä. Vasen takaesine nousi ekalla pistolla, etuesine nousi tokalta pistolta palatessa, ja kolmatta esinettä ei löytänyt, ei sitten millään. Ei mennyt tarpeeksi syvälle, ja päätin etten auta. Kun ei löytänyt, laitoin kiinni ja Sara vuoroon, vein Saralle kaksi muuta esinettä samoille paikoille kun Stepille. Sara nosti ekana sen takaesineen jota Step ei löytänyt. Etuesineestä näytti saavan jo lähetyslinjalle hajun. Kolmatta esinettä jouduttiin etsimään jonkun aikaa, irtosi kyllä mutta painui koko ajan oikeaan reunaan kun esine oli vasemmalla. En kuitenkaan auttanut Saraakaan, ja lopulta löysi, siitä kunnon bileet. Lopuksi vein vielä Stepsulle sen saman esineen samaan paikkaan, joka jäi löytymättä, ja nyt löysikin ihan heti.