Stepsu on treenannut ahkerasti tokoa, kun sunnuntaina on koe. Ihan hyvältä näyttää, en nyt jaksa eritellä kaikkia treenejä (ollaan treenattu joka päivä), mutta liikkeet tuntuisi olevan ihan ok mallilla. Merkit on parantuneet selvästi, en tiedä näkyykö tämä vielä kisoissa, mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa. Kaukot on olleet vähän tahmeat, tekee jostain syystä tosi herkästi vajaan istumisen m-i vaihdossa, ja tämä kertautuu ongelmina muissa vaihdoissa. Tunnari, luoksari, zeta ja hyppynouto tuntuu aika perus-varmoilta, ei nyt mitään henkeäsalpaavan upeaa työskentelyä mutta ihan jees. Seuraaminen on tuntunut ihan kivalta lähiaikoina. Istumista ollaan tehty nyt muutama hyvä ja onnistunut treeni, ja edellisestä ahdistus-maahanmenosta on jo reilusti aikaa. Paikallamakuuta en rehellisesti sanottuna edes muista treenanneeni tyyliin kertaakaan... 

Sara on saanut tehdä rallitokoa melkein aina kun Step treenaa. Se tekee kivasti, palkkailin odottamisesta sellaisissa kohdissa joissa helposti saattaisi ennakoida, ja nyt ei ole mokannut aikoihin mitään. 

Eilen käytiin Ojangossa aksaamassa Ilonan kanssa. Oltiin ulkokentällä, ja Ilonan treeneissä pääpaino kepeillä ja renkaalla. Kepit meni ihan kivasti, tehtiin kahdella eri keppisarjalla ja molemmilla meni ok, ainoa isompi ongelma (tai ehkä huomio) oli se, että Ilona selvästi reagoi radalla hengaileviin ihmisiin, Lea kun oli kyykyssä ottamassa kuvia niin Ilona ei pystynyt yhtään keskittymään vaan tuijotti vain Leaa :O Ei karannut kyllä kertaakaan, mutta häiriintyi. Tähän varmaan tottuu aika pian. Renkaalla oli taas vaikeeta, tää on jotenkin tosi epäloogista!! Välillä menee tosi hienosti oikein joka kerta, ja välillä ei muista yhtään koko rengasta. Saatiin se sentään toimimaan radalla molempiin suuntiin. 

Tässä Lean ottamia aksakuvia Ilonasta :)

DSC07686-normal.jpg

DSC07671-normal.jpg

DSC07719-normal.jpg

DSC07722-normal.jpg

DSC07775-normal.jpg

DSC07796-normal.jpg

Kotona ollaan myös valmistauduttu tulevaan, tänään olen koko päivän siivonnut ja sisustanut, käärinyt matot rullalle, ravannut kaupoilla ja raivannut tavaraa kellariin. Mutta tästä lisää sitten huomenna :)