Mentiin Jousenkaaren kentälle porukalla treenaamaan tokoa. Alotin Saran kanssa, otin paikallaolon ja sen jälkeen suoraan lähdin seuruuttamaan, en siis viritellyt välissä. Aika kivasti nosti itse vireen, ja palkkasin seuraamisesta lelulla ja haukulla. Otin liikkeestä istumisen, hyvä oli, sitten liikkeestä maahanmenoa. Maahanmeno oli ihan ok, mutta luoksetulossa meinasi sikapossu varastaa! Nousi sellaiseen leikki-asentoon eli takapää pystyyn ennen käskyä. Otettiin uudestaan ja otin oikein pitkän ajan ennen kuin kutsuin ettei tuolla lailla ennakoisi. Sitten pari liikkeestä seisomista, hyviä oli.

Step alotti maahanmenoilla, otin aluksi nameilla ja lopuksi lelulla. Men ihan ok, vähän koitin häivyttää apuja, mutta vaatii vielä tosi ison avun että pysähtyy oikein. Sitten pieni tauko jonka jälkeen tunnaria. Saatiin kerrankin avustusta joten pääsin ottamaan väärien kera. Eka pelkkä oman etsintä, sitten 2 toistoa väärien kanssa. Ekalla vein oman itse, nuuski oikein hyvin ja rauhallisesti ja otti oman heti kun osui kohdalle, siinä vaiheessa kehaisin ja toi hyvällä vauhdilla ja luovutus ok. Seuraavalla liikkuri vei oman. En saanut Stepsua rauhoittumaan ihan niin paljoa kun haluaisin, se lähti aika kovaa ja meni vähän väärällä asenteella kapuloille, mutta nuuski kuitenkin eikä maistellut vääriä, toi oman. Huomaa että varmuus on kasvanut tässä, vaikka vire olisi turhan korkea, ei kuitenkaan kostaudu heti maisteluna. Sitten metallinoutoa Tiian kapulalla, ei mitään ongelmaa! Jesjesjes!!! Sitten ruutua, meni jälleen tosi hyvin! Lähempää haki heti oikean paikan, sitten kauempaa josta jäi aika etureunaan, ei kuitenkaan niin eteen mitä aikaisemmin, nyt oli jo ihan reilusti sisällä. Odotin että korjaa itse ja palkkasin vasta korjauksesta. Sitten vielä yksi lelun kanssa ylipitkällä matkalla ja niin että kävelin toiseen suuntaan ja Stepsu häröili mukana, ja ihan suoraan lennosta lähetys niin että joutui katseellaan etsimään ruudun. Meni kovaa, eikä pikku bimbo nähnyt lelua vaan jäi ihan keskelle ruutuun seisomaan. Höpsö ;)

Sitten mentiin Porkkalaan treenaamaan viestiä isojen koirien kanssa. Mukana myös siskokset Mia ja Tia jotka olivat katsomassa treenejä ilman koiria. Tarkoituksena ottaa vähän pidemmät treenit. Eka pätkä ja jälki oli kuitenkin tosi pitkiä ja rankkoja, koirat oli ihan puhki tullessaan C-pisteelle, joten otettiin 2 vikaa pätkää niin että Santi ja Tia tuli ihan lähelle jotta varmasti saataisi onnistuneet pätkät. Hyvin meni, vaikka olikin rankkaa.  Eipä Saraa ole vielä yhtään häirinnyt tämä ohjaajien vaihdos toisin päin, hyvällä motivaatiolla se juoksee.