Meidän laiskotteluviikonloppuun kuului eilisen kaatosateessa tehdyn metsälenkin lisäksi tokotreeniä tänään. Alotettiin leikkimällä ja otettiin pari pätkää seuraamista. Se näytti oikein mallikkaalta, palkkasin välillä namilla ja välillä lelulla.
Sitten kokeiltiin ohjattua ekaa kertaa nyt tauon jälkeen. Eka molemmat puolet merkille viennillä ja niin että heitin pallon eka oikealle ja sit vasemmalle. Se meni tietenkin hienosti, sitten molemmat puolet niin että pallot oli paikoillaan jo valmiiksi paikoillaan. Tää meni kans tosi hienosti, hyvin on näköjään pysynyt mielessä tämä homma. Loppuun muutama merkille meno, nekin hyviä.
Sitten tunnaria, myös ekaa kertaa tauon jälkeen. Eka otettiin pelkkä oman etsiminen puskasta, sitten 2 toistoa väärien kera. Molemmat oli ihan hyviä, vauhti ei ollut kauhean kova mut S työskenteli hyvin, ei maistellut vääriä ja palautti määrätietoisesti oman. Siitä palkka ja leikittiin vähän pallolla.
Lopuksi otettiin vähän kaukkareita. Ollaan treenattu sisällä naksun kanssa nyt aika paljon seiso-maahan vaihtoa, Sara on viimein älynnyt sen idean mutta se vaatii vielä aika voimakkaan vartalo-avun käskyn ja käsimerkin lisäksi. Mutta kehityksen suunta on ehdottomasti oikea, nyt vaan täytyy edetä riittävän hitaasti...