Tiistaina käytiin illalla Lean ja koirien kanssa lenkillä, ja otettiin siinä samalla parit rullantuonnit Saran kanssa, halusin testaa meidän uutta hienoa liinaa :) Sarpalle 3 rullantuontia irtorullilla, nyt ekaa kertaa siis kytkin sen kiinni näytölle, mutta en pitänyt narusta kiinni. Sarppa oli tosi taitava, hyvin osasi ja ei häiriintynyt liinasta. Menee nätisti myös maahan näytöllä palkkaa odottaessa. Hyvä Sar :) Tänään raahasin äidin pihalle maalimieheksi, lisää rullantuonteja. Eka samaan tapaan kun aikasemmin, tokalla pidättelin hetken liinalla, hirveellä raivolla kiskoi menemään :D Päästin loppumatkaksi irti liinasta. Vikalla kokeiltiin, tajuaisiko kiintorullaa. Ei tajunnut vaan tarjosi maahanmenoa. Treeniä lisää siis. 

Keskiviikkona käytiin aksaamassa Saran kanssa, Timo Rannikon treenit pitkästä aikaa, jee :) Rata oli varsin haastava, 34 estettä, ja pitkän hyppysuoran jälkeen takaakierto kera putkiansan. Jep, siellä putkessahan se oli. Useampaan otteeseen. Saatiin toimimaan, kun otin haltuun, ja valssasin kierrossa. Puomin kontaktit tosi huonoja. Tulis jo kevät että pääsis treenaamaan itsenäisesti!!!

Otin hallilla vähän pk-hyppyä molempien kanssa. Stepillä 80cm hyppyä, puhtaasti meni ilman lelua, mutta jos lelu suussa piti hypätä, niin himmaa ennen hyppyä ja ottaa tukea. Tähän tarvii ihan sikana treeniä ennen kun on kisavalmis, kesällä toimi hyvin mutta on mennyt paljon takapakkia. Palkkasin kuitenkin kaikki, myös kosketukset, jotta saisi itsevarmuutta. Saralle sama 80cm, ekalla yritti kiertää, ei oikein tajunnut mitä piti tehdä. Sitten kun tajusi, hyppäsi komeasti.