Vaikka mitään en ole blogiin asti saanut kirjoitettua moneen viikkoon, niin ollaan me tässä silti jotain treenattu. En varmasti enää muista edes kaikkea, enkä jaksa sen kummemmin eritelläkään. 

DSC06115-normal.jpg

*Hakua ollaan treenattu useampi kerta Saran kanssa. Tuntuu, että meidän hakutreenit ovat edenneet psykologiselle tasolle. Me ei treenata enää sitä, että ukot löytyvät, vaan enemmänkin tyylillä "mä tiedän että sä tiedät missä ne maalimiehet on, mutta sun pitää silti mennä sinne mihin lähetetään vaikka sä tiedät ettei siellä ole ketään jne". Eli nenä pelittää ja pistot toimii silloin kun Sara viitsii totella. Kokeeseen toivomme tiheää ja puskaista maastoa ja olematonta tuulta... 

*Agilitya ollaan treenattu torstaisin Timon koulutettavana. Stepsu on treenannut ryhmässä, Sara on saanut tehdä lyhyen pätkän samasta radasta. Stepsu ansaitsisi selvästi enemmän luottamusta mun osalta, mä jotenkin oletan että ei se osaa sitä eikä se osaa tätä ja suunnittelen tylsiä varman päälle -ohjauksia. Onneksi Timo ei päästä meitä liian helpolla, ja laittaa mut kokeilemaan juttuja myös mun (ja Stepin oletetun) mukavuusalueen ulkopuolelta.

*Esineruutua ollaan treenattu pari kertaa. Step on ollut huono, se vaan juoksee ja nenä ei ole auki, ei meinaa löytää esineitä. Sara sen sijaan on ollut loistava, 2 treeniä ja molemmilla kerroilla esineet nousi kolmella pistolla ehkä parissa minuutissa. 

*Tottista ollaan treenattu kentällä pari kertaa ja lähinurmella pari kertaa. Stepillä esteet on parantuneet kesästä, ottaa enää pienen hipaisun hyppyesteeseen, pääsisi kyllä puhtaastikin mutta ei ihan vielä uskalla yrittää. Sara hyppäsi kertaalleen spontaanisti takaisin tullessa, muuten on kiertänyt ja mä olen sen sallinut. Stepsulla on muutenkin 3-luokan tottis aikalailla kasassa, kaikki jäävät toimii, tasamaanouto tosi hieno ja eteenmenossa ei ole ollut mitään hidasteluja. Tokoa ei olla tehty, luoja ties milloin viimeksi...

*Jälkeä tein yhden Stepsulle Viikin Herttoniemen puoleiselle reunalle. Meni ihan ok, vähän oli hätäinen kun jälki oli niin tuore (joku 50min). Yhdestä kepistä taisi mennä yli reagoimatta (olin laittanut kepit tarkoituksella hankaliin paikkoihin syvälle aluskasvillisuuden alle).

Viime viikonloppuna kisattiin Kivikossa Helsingin piirimestikset agilityssa. Molemmille tytöille 2 starttia yksilökisassa ja lopuksi joukkuerata BATin maxijoukkueessa. Molemmat yksilöradat oli suht hankalia, molemmilla samanlainen keppijuttu eli avokulma kepeille, keppien vieressä ansaputki ja kepeiltä käännytään 180 astetta takaisin tulosuuntaan. Saralla hyllytin molemmat radat samaan kohtaan, eli putkeenhan se meni vaikka kuinka yritin ohjata kepeille. Ekalla radalla voin syyttää ihan omaa ohjaustani, käänsin liioitellusti enkä luottanut siihen että osaisi itse hakea ihan vaan lähettämällä, tokalla radalla Sara oli tosi tuhma ja meni putkeen vaikka en tasan ohjannut sinne. Stepsu oli kiltimpi, ekalt radalta semi-paska nolla, yhden vekin luki poispäinkäännökseksi ja teki ihmeellisen koukeron ja oli siksi hidas, tokalla radalla kompuroi jotenkin keppien lopussa ja jätti vikan pujottelematta. Yhteistuloksissa ei kuitenkaan tullut ensimmäistäkään tupla-nollaa, joten Stepsulle vitosella HSKP:n piirimestaruus hopeaa! Joukkuerata oli helppo agirata, siitä Stepsulle yksi ihan turha kielto, olin vähän myöhässä niin käätyi mun eteen, sanoi räyräy eikä katsonut eteensä ja tuli hypystä ohi. Saralle sen sijaan oikein näpsäkkä nolla ja sen myötä myös joukkue-piirimestaruus hopeaa!

Muuten meille Viikkiläisille kuuluu ihan hyvää :) Kunhan viikonlopun iso urakka (BATin agilitykisojen ylitoimitseminen) on ohi niin ehkä ehdin enemmän treenailemaankin...

DSC06103-normal.jpg

DSC06074-normal.jpg

DSC06058-normal.jpg

DSC06031-normal.jpg