Me ollaan aksattu!

IMG_0113-normal.jpg

Torstaina aksattiin Stepsun kanssa, vapaatreeneissä Peten keksimä rata, teemana lyhyet estevälit ja oli siinä jotai välistävetoja ja takaakiertojakin. Stepsu oli jotenkin superinnokas, vähän meni pitkäksi useampikin käännös... Sikahienot kepit ja välistäveto toimi hienosti.

Perjantaina kävin hallilla Sennin kanssa, mukana mun tytöt, Ilona, Zero ja Sansa. Tein eka Ilonalla lyhyen pätkän putkihömpöttelyä, tavoitteena saada putkiin vähän lisää imua. Meni ihan jees, palkkasin saalispalkalla. Sitten Zerafiinan kanssa lyhyttä radanpätkää, jossa oli takaaleikkaus, joku takaakierto, pari tiukkaa käännöstä ja putkia. Meni ihan superhyvin! Rimat pysyi yllättävänkin hyvin ja leikkauksen luki joka kerta oikein. Sarmu pääsi myös treenaamaan Sennin kanssa, lähinnä harjoitteli leikkausta ja sinkoili eteenpäin :D Ilona teki sitten vielä 2 kierrosta keppejä. Ekalla kaikki verkot, sitten melkein heti otin yhden verkon taas pois. Nyt tuli kertaalleen pois siitä kohtaa, mutta vähän epävarman näköisenä ja kun sanoin uudestaan kepit, jatkoi pujottelua ja sen jälkeen oli ok. Otin keskeltä vielä toisen ja kolmannenkin verkon pois ja 100% oikein :) Hyvä Ilona!!!

Lauantaina sitten kisaamaan Stepsun ja Simban kanssa Ojankoon. Molemmille 3 rataa, tuomarina Pertti Siimes. Eka rata oli ihan kiva ja helppo, ja hyvällä fiiliksellä radalle. Simba tiputti 3. riman oikein kunnon rysäyksen kera ja siitä hämmentyneenä en ohjannut kunnolla takaakiertoa ja siitä hyl. Muurin palikka tippui kans (mietinkin että valssi voi olla vähän riskialtis mutta kokeilin silti kun oli jo hyl alla). Pussilla sanoin "läpi" ja Simba juoksi hämmentyneenä pussin ohi, tais olla väärä käsky :D Puomilla juoksi vielä kontaktistakin yli, joten laitoin takaisin ja käveltiin pois. Stepsu sen sijaan teki ihan ok radan, pussista meinasi tosin singota keinulle ja luulinkin että se sai siitä hyllyn. Ei näköjään sitten osunut vaikka lähellä kävi :) 0vp ja 3. sija :)

Toka rata oli hyppäri, tosi kiva ja vauhdikas rata! Etenkin Simban kanssa tsemppasin itseäni täysillä (pienen konsultaatiopuhelun jälkeen..). Harmillisesti eka rima alas :((((( Muuten oikein kiva ja vauhdikas rata, eli vitonen tulokseksi. Stepsulla sitten oikein siisti nolla, mutta suoraviivaisella ja helpolla radalla ei päästy lähellekään palkintoja. Mutta tupla tuli, ja sehän me haluttiinkin :)

Vika rata oli sekin kiva ja helppo agirata. Simballa alussa heti 2 rimaa alas, en oikein tiedä mikä tässä nyt on, kun kävin niistoakin kokeilemassa lämppähypyillä ja siellä piti kiltisti rimat, ja sitten kuitenkin radalla pudotti... :/ Pitkän matkaa tosi nättiä menoa, ohjauksellisesti oikeinkin hyvin, kunnes sitten aalla ei pysähtynyt kontaktille, ja laitoin sitten takasin sinne kun nolla se ei olisi ollut kuitenkaan eli hyl. Stepsu vielä sitten viimeiselle radalle vailla mitään tulospaineita kun saatiin jo se tupla. Tehtiin sitten kuitenkin kolmaskin nolla, ihan siisti rata tämäkin :) Alussa myöhästyin pikkuisen, olin ajatellut vähän vekata ennen puomia ettei sujahda puomin takana olevaan putkeen, mutta enpä sitten vekannut. Onneksi Stepsu korjasi ja haki puomille itsenäisesti. Stepsulla on nyt tältä vuodelta 6 starttia ja 5 nollaa... Taidetaan olla agilityjumalan suosiossa :)

Video Stepin radoista ja Simban radoista.