Nyt kun alkaa olla taas sulat ja kuivat kentät, niin kummasti alkaa taas löytyä tokomotivaatiota! Ollaan käyty tällä viikolla maanantaina ja torstaina tokoilemassa. Maanantaina käytiin porukalla Emman, Lean ja Sennin kanssa. Alkuun paikallaolot, tarkoitus oli saada Stepsulle tuttujen ja kilttien ihmisten kanssa onnistunut istuminen, mutta toisin kävi :( Tuhma karkasi koirien takaa ja Emma syöksyi nappaamaan sitä kiinni, Stepsu tietysti luuli että häntä tullaan hakkaamaan ja painui maahan pienen ja hakatun näköisenä :( Voi kurjuuksien kurjuus!!!! En oikein uskalla enää ottaa paikallaistumista Stepin kanssa ryhmäliikkeenä kun aina käy jotai tälläistä :( Stepillähän on ollut aivan supervarma istuminen, se on mennyt tasan yhden kerran kokeessa maahan, mutta lukuisten epäonnistuneiden treenien jälkeen se on mennyt aivan pilalle. Step ei kestä yhtään sitä jos vieressä oleville koirille mennään rähjäämään siitä kun ne tekevät väärin, se kuvittelee, että kaikki torut ja kiellot ja ilkeydet on tarkoitettu sille, vaikka kukaan ei edes tulisi sen luo. Ja Stepin ratkaisu tähän on alistua ja painautua maahan... Yksinäni kun treenaan, niin Step istuu vaikka kuinka kauan aivan ryhdikkäänä ja rentona eikä sillä ole pienintäkään aikomusta mennä maahan.

Itse yksilöliikkeissäkin Step oli aivan huono. En tiedä vaikuttiko tuo alkuepisodi muuhunkin treeniin, vai oliko Stepillä huono olo (se oksensi heti kun treenin jälkeen lähdettiin lenkille), mutta se ei ollut oma itsensä. Jotenkin tosi tahmea ja hidas kaikessa, kaukoissa teki vääriä vaihtoja tai ei reagoinut ekaan käskyyn, merkit tosi hitaita ja vajaita, noudossa sekoili luovutuksessa. Jotenkin se ei oikein keskittynyt kunnolla. Sara sen sijaan oli aika pätevä :) Se teki seuraamista molemmilla puolilla, jäävät oikealla seuraamisesta (kaikki oikein), ja muutaman tosi vauhdikkaan noudon ohjatun kapulalla. 

2014-02-26_00057-normal.jpg

2014-02-26_00058-normal.jpg

2014-02-26_00059-normal.jpg

Tänään kävin ihan yksin treenaamassa omien tyttöjen kanssa. Molemmat teki istumisen sillä välin kun rakensin kenttää, ja hyvin istuivat sen pari minuuttia. Stepsu alotti luoksetulon stopeilla, tein eka muutaman kierroista, oli aika huonoja ihan viimeistä lukuunottamatta. Huonoista lähetin uudestaan kiertoon, hyvän palkkasin. Sitten vielä yksi stoppi luoksetulossa, se oli ihan kohtalainen, sen palkkasin. Sitten ohjattuun, nyt merkissä ei ollutkaan enää ongelmaa. Haettiin kertaalleen molemmat puolet, oikeelta annoin tulla loppuun asti, vasemmalta palkkasin vauhdista. Oli tosi hyviä kumpikin. Lopuksi otin pari merkkiä niin että toisen kapulan heitin merkin eteen ja toinen kapula oli siinä mihin Step oli sen vauhtinoudosta pudottanut. Vähän oli tahmea merkille meno ja tarjosi paikkaa aika kaukana merkistä. Teki kuitenkin, ja palkkasin sen namilla. Uusinnalla oli selvästi parempi, siitä lelupalkka. Lopuksi vielä zetaa, laitoin merkeiksi ohjatun kapulat. Ekalla kierroksella joka toiseen väliin vaihto ja joka toisen seurautin vain, vähän oli jähmeä mutta kaikki jäävät oikein. Lopuksi seurautin vaan pari kierrosta ja palkkailin kapuloiden lähellä kun piti kontaktia, kyttäsi niitä ehkä vielä enemmän kun merkkejä. Sarmukin sai tehdä luoksetulon stoppeja, teki pari oikeinkin hienoa! Ohjatussa myös molemmat puolet, oikea aivan sikahieno (meillä oli yleisönä jotain koululapsia, jotka seisoivat ja huokailivat onnesta kun Sara oli niin pätevä!), vasemmalla sitten yritti keskikapulaa mutta korjauksella ok. Uusinnalla oli hyvä.