Otettiin taas vähän tokoa Saran kanssa koulun kentällä. Alotettiin merkillä, se meni tosi hyvin, muutama kerta aika läheltä namin ja naksun kanssa, ja sitten kauempaa (joku 10-15m) ja pallo palkaksi. Saran vauhti on nyt ihan ok, lähtee ihan kovaa mutta ravaa loppuosan matkasta, mutta se paikka mihin se hakeutuu merkillä on täsmälleen se mihin halusin alunperinkin sen menevän, merkin takana rintamasuunta mua kohti. Tää on nyt tosi hyvällä mallilla.
Sitten ohjattua, eka vaan suuntia niin että heitin palloa, sitten molemmat puolet valmiiksi laitettujen pallojen kanssa ilman keskimmäistä (halusin saada nyt oikeati 100% onnistuneen ohjatun treenin että päästäisiin siirtymään kapuloihin). Otettiin niin että lähetin Saran merkille n.10m päästä ja siitä käsky sitten pallolle, se meni tosi hienosti, juoksi hyvällä vauhdilla ja toi oikean. Vasen puoli ihan yhtä hyvä. Lopuksi molemmat puolet vielä keskimmäisen kera ilman lähetystä merkille, ne oli tosi hyviä molemmat. Seuraavalla kerralla taidetaan kokeilla kapuloiden kanssa.Saralle lisää häiriötä aiheutti koko treenin ajan viereisellä leikkipaikalla oleva iso lauma pikkulapsia jotka kiljuivat ja juoksivat ympäriinsä, Sara ei onneksi noteerannut mitenkään niitä.
Sitten vielä tunnaria Eevan kapuloilla. Ekalla lähti hyvin, nuuski kapuloita mutta oma oli sellaisessa kohtaa että se ei jostain syystä huomannut sitä, seisoi vähän huonosti keskellä kapularinkiä ja oma oli sen selän takana, nuuski useaan kertaan vääriä ja nappasi sellaisen ja lähti tuomaan, puolessa välissä matkaa tuli toisiin aatoksiin ja tiputti väärän ja meni etsimään uudestaan, nyt löysi oman ja toi sen epäröimättä. Siitä palkka ja seuraavat 2 toistoa hyviä, ei koskenut vääriin ja toi oman heti.
Nyt on ilmoittauduttu sitten nuorten sm-tokokisoihin 1.9. Raumalla, saapa nähdä kuinka käy... ;)