Oltiin tänään tokokisoissa Lauttasaaressa Sarskun kanssa. Viikolla ollaan pariin otteeseen treenattu, en ole jaksanut kirjoittaa siitä edes, olen ollut vähän sellaisella mielellä että ei viikossa voi tapahtua mitään kovin dramaattista muutosta joka pistäisi Saran tekemään kunnolla kisoissa. Niinkuin ei tapahtunutkaan. Ei tää koe sentään yhtä kauhee ollu kun edellinen, nyt Sara tuntui tekevän jotain edes suunnilleen kunnolla.
Tuomarina jälleen Ralf Björklund, koe oli muuten parkkihallissa. Liikejärjestys muuten normaali, mutta kehä alko idarilla, sitten luoksetulo, seuraaminen, ruutu, jonka jälkeen tauko.

P-istuminen: 10 asettelin Saran istumaan kunnolla ettei sen tarvinnut siirrellä jalkoja, niinkun ei nyt tehnytkään
P-makuu: 10 pysyi kauniisti ja maahanmeno&sivulletulo nopeita
Seuraaminen: 7 aluksi hyvää, kuten aina, löysääntyi loppua kohden eli kontakti katosi ja alkoi jätättämään mutta ei ihan niin pahasti kun viime kerralla.
Idari: 9 kaikki jätöt ok, ennakoi vähän mutta teki ne kuitenkin
Luoksetulo: 9,5 tää oli ehkä paras minkä Sara on ikinä tehnyt kisoissa, seisominen tosi hieno, maahanmenoa ennakoi hidastamalla raviin n. 2m ennen merkkiä, maahanmeno hyvä ja eteentulo nopea, sivulletulo suora.
Ruutu: 0 meni merkille, lähti käskyllä vähän outoon suuntaan ja meni seisomaan luoksetulo-merkin luo. Annoin uuden käskyn, löysi toisen luoksetulomerkin ja näytti ihan kummastuneelta kun kutsuin sen pois. Ruudun sijoittuminen kehässä oli hankala yhdelle jos toisellekin koiralle, vain 1 evl-koira löysi ruudun suoraan, kaikki muut lähti luoksetulomerkeille.
Ohjattu: 8 merkille meno hidas, lähti oikeelle hyvin (niinkuin pitikin) löysi kapulan ja toi, aika hitaasti. Ja taas sama! Jäin metrin päähän mun eteen seisomaan kapula suussa, ei luovuttanut eteen. Annoin äkkiä lisäkäskyn ja nyt luovutti kapulan. Tää on todella ärsyttävää!!!
Hyppynouto: 7,5 heitin taas kapulan ihan vinoon, Sara lähti hyvin hakemaan sitä, varmistin liikkeen kallistumalla itse voimakkaasti esteen suuntaan ja Sara hyppäsikin myös takaisin. Tuomari varmaan tulkitsi tän lisäkäskyksi.
Tunnari: 0 tää on kans ihan turha nolla! Sara lähti hyvin, nuuski kaikki ja otti oman, mutta ei tuonut vaan pudotti ja nuuski  uudestaan. Otti taas oman ja siirsi sitä lisää ja pudotti taas ja nuuski vielä kaikki läpi. Päätyi sitten kuitenkin tuomaan oman mulle ja luovutti hyvin. Tääkin johtuu vaan epävarmuudesta, en vaan tiedä millä tuon epävarmuuden saisi pois kun se ei treeneissä tee tuota.
Kaukkarit: 8 maasta seisomaan ei noussut (kyllä nousi pari min ennen kehään menoa vielä) mut muut vaihdot ok.

Yht. 214,5p 3-tulos (näin vaihteeksi...). Hassua että meidän 0-liikkeiksi on muodostunut ruutu ja tunnari, vaikka se on osannut ne jo voittajaluokassa ihan hyvin...