Otettiin tänään tokoa Saran kanssa takapihan nurmella. Pistin eka Saran kiinni ja heittelin Stellalle palloa ja leikin sen kanssa niin että Saralla innostus kasvaisi. Sitten alotettiin Saran kanssa. Se kävi aluksi vähän ylikierroksilla, mutta eipä se mitään haitannut, otettiin eka pysähdyksiä. Opetin Saralle joku kuukausi sitten "puu" käskyn, jolla se kiertää jonkun tolpan tai puun ja sitä suorittaessa voi treenata luoksetulon pysähdyksiä ilman että itse luoksetulon vauhti kärsii. Ainoa vaan että Sara on alkanut jo tässäkin ennakoimaan, menee kyllä vauhdilla muttaa hiippailee takaisin... Otettiin tolpan kanssa eka seisomista, pysähdys oli oikein hyvä, 
tosin vauhti josta se pysähtyi oli aika hidas. Maahanmeno samanlainen kun aina ennenkin, eli reagoi kyllä heti käskyyn mutta menee maahan istumisen kautta. Sitten luoksetulokutsusta, eka läpijuoksuna ja sitten seisominen. se oli aika hidas, tuli melkoisen paljon eteenpäin. Välissä taas läpijuoksuna ja sitten maahanmeno, se oli ok. Lopuksi luoksetulon loppuosaa, eli makuusta lyhyellä matkalla ja "tänne" käskyllä, palkkasin suoraan.
Sitten ohjattua, palloilla vielä. Koska oltiin taas ruoholla, joka oli vielä aika pitkää, niin Sara ei meinannut nähdä palloja. Otettiin eka vasen, ekalla lähetyksellä bongasi ruudun joka oli siinä vähän matkan päässä, kielsin ja laitoin uudelleen merkille, nyt lähti oikeaan suuntaan ja toi vasemman. Vasen uudestaan, se oli tosi hieno. Sitten oikeaa puolta, ekalla lähetyksellä lähti kyllä oikeaan suuntaan mutta kun ei heti nähnyt palloa niin meni keskimmäiselle ja yritti tuoda sen, kielsin ja annoin uuden käskyn, lähti hitaasti liikkeelle mutta löysi kuitenkin ja toi. Otettiin uudestaan, nyt juoksi ihan suoraan keskimmäiselle. Kielsin taas ja annoin uuden käskyn+käsimerkin, Saran pää kääntyi oikealle, katsoi hetken sinne ja huomasi pallon ja ryntäsi sen luokse. Otettiin vielä kerran, nyt meni suoraan oikeelle. Sitten taas kertaalleen vasen, joka oli hyvä ja sitten oikea, joka myös hyvä.
Lopuksi ruutua, ekana niin että pallo oli jo valmiiksi ruudussa ja kisaetäisyyksillä. Lähti kovaa ja vauhti pysyi ihan loppuun asti, meni keskelle ruutua mutta ei nähnyt palloa, joten jäin siihen, pyysin etsimään pallon ja sieltähän se löytyi, kehut ja vapaa. Sitten ilman palloa edelleen kisaetäisyyksillä, jäi ruudussta vähän turhan eteen, oli kyllä sisällä mutta jos olisin pyytänyt sen maahan niin etutassut olisi tullut ulos. Annoin kuitenkin stoppikäskyn ja kävelin palkkaamaan sen taakse. Seuraava lyhyemmällä matkalla, nyt meni tosi hyvin, hakeutui itse ihan keskelle ja siitä pallo. Lopuksi kerta niin että se näki kun jätin pallon ruutuun, innostin sitä vielä merkillä ja käskyllä sinkosi kamalaa vauhtia ruutuun ja löysi heti pallon. Lopetettiin siihen.