Kohta pitää lähteä taas agilitykisoihin töihin, joten otettiin ihan aktivointi-mielessä tokoa. Alotin Stepsun kanssa, tehtiin jälleen hihnassa seuraamista kun se tuntuu olevan meidän heikko kohta. Liikkeelle lähdöt on huonoja, Step ei nosta heti päätä oikeaan asentoon vaan pitää kontaktia vaan silmillä, en tykkää.... Kyllä se jonkun käännöksen jälkeen ottaa paremman pään asennon, mutta haluisin että se olisi jo alusta asti. Hitaassa käynnissä onnistuu paremmin, eli täytyy pikku hiljaa nopeuttaa. Oikealle käännökset on myös hihnassa kamalia. Jonkin verran oli huomattavissa myös vanhaa tuttua ongelmaamme eli edistämistä. Tuntuu että koko seuraaminen on vaan huonontunut tässä viimeaikoina, en tiedä onko sillä sitten joku juoksu-masennus vai olenko taas onnistunut palkkaamaan sitä väärästä toiminnasta. No, siirryttiin seisomiseen, mutta sekin meni lähinnä seuraamistreeniksi, seisominen oli oikein nätti mutta seuraaminen ennen sitä aivan hirveää. Treenattiin siis seuraamista niin että lelu oli takapalkkana ja mä vaadin kunnon seuraamista ennen kun vapautin. Sitten tehtiin hyppyä. Ensin lelun kanssa pelkkä hyppy, sitten ilman lelua ja stoppi. Pysähtyy kyllä heti, mutta otti askeleen kun itse lähdin liikkeelle. Tää on tosi outo, en tiedä eikö se sitten ymmärrä että tämä on ihan sama seis kun muissakin tilanteissa, muutenhan seisominen on ihan hieno.

Sara sai tehdä ensin jättöliikkeet pk-kaavion mukaisesti, alun seuraaminen hyvää, istuminen nopea, siitä vain taputus. Sitten maahanmeno, seuraaminen edelleenkin hyvää, maahanmeno hieno, luoksetulosta suorapalkka. Sitten seisominen, juoksuseuraaminen oli kamalaa, edisti, oli väljää eikä kunnon kontaktia joten kielsin, ja otettiin uudestaan, nyt seuraaminen sairaan nättiä, seisominen nopea ja siitä palkka. Ihanaa kun vihdoin alkaa tuntua siltä että jättöliikkeet on varmat. Otettiin hyppynoutoa tokoesteellä, ekalla heitin tarkoituksella vinoon, hyvin haki mutta luovutus vino. Sitten pelkkä luovutus, joka vauhdikas ja suora, joten lopetettiin siihen. Lopuksi vielä eteenmeno, tietysti.

Step sai jatkaa vielä seuraamista, otin ensin vapaana ihan pieniä pätkiä joilla korjasin paikkaa taaemmas. Vapaana seuraaminen on kyllä niin paljon parempaa kuin hihnassa. Sitten hihna kiinni ja tehtiin liikkeelle lähtöjä ja oikealle käännöksiä. Liikkeelle lähdöt toimii kun lähden hitaasti, en vaan tiedä kannattaisiko kisoissa mielummin lähteä hitaasti ja varmistaa että ottaa kontaktin heti alussa, vai lähteä normaalisti ja toivoa etttä Step ottaa kontaktin itse jossai vaiheessa. Oikealle käännökset toimii myös jos teen ne riittävän hitaasti. Lopuksi leikittiin ja palkkasin pelkästä sivulletulosta.