Hirmuinen kiireviikko ollut. Maantaina muuttohommia Lean kanssa klo 01.30 asti yöllä, tiistaina aamulla Stepsun kanssa fyssariin meille töihin. Fysioterapeutti Maria Sukanen löysi Stepistä aika tavalla kireyttä selästä, ranka oli kyllä ihan ok mutta lihakset aristivat. Mennään vielä hierontaan ensi viikolla. 

Keskiviikkona aamulla klo 05 herätys, ja lähdettiin Leppävaaraan Claudian kanssa treenaamaan jälkeä ja tottista että saadaan olla rauhassa. Tallottiin ensin jäljet ja niiden vanhetessa käytiin tottistelemassa. Stepsu oli vain seuraneitinä remmilenkkeilemässä, Sarppa teki vähän seuraamista, hypyn, esteen ja eteenmenon. Tuntui kivan innokkaalta, hyppäsi ilmavasti. Sitten jäljille, Claudia oli tallonut Saralle ehkä n. 300m pitkän jäljen, 1 kulma ja 6 keppiä, vanheni 1,5h, osa jäljestä kulki paljaalla kalliolla ja viimeinen keppi olisi ilmeisesti ollut hiekkatien ylityksen jälkeen. Claudia ei ehtinyt jäädä opastamaan meitä, joten en uskaltanut ottaa loppuun asti vaan lopetin 5. kepin jälkeen. Janalla meni harha n. 10m ennen oikeaa jälkeä (kuka hullu kävelee metsässä n. klo 7 aamulla :O ), nosti ensin sen mutta lähetin uudestaan harhan kohdalta, niin nosti sitten oikein jäljen. Ekasta kepistä olisi mennyt yli, se oli vähän hankalassa kohdassa heti kaatuneen puunrungon takana, ei saanut hajua vaikka oli jäljen päällä. Muuten oli ihan super, paljaalla kalliolla oli selvästi vaikeuksia, mutta selvitti kyllä loistavasti jäljen. 

Jälkitreenin jälkeen jäin vielä tokoilemaan urheilupuiston nurmikolle. Stepsu teki seuraamista ja kaukoja, oli tosi hyvä! Sarppakin teki jäävät kertaalleen. Oli ihan hyvä sekin.

IMG_0608-normal.jpg

Illalla mentiin juoksulenkille, ja otin samalla reissulla esineruudun. Eka esine nousi tosi nopeasti (takaa), mutta 2 seuraavaa oli hankalampia, molemmat edessä. Ei kuitenkaan ollut tuhma, vaan totteli kun kutsuin ja löysi esineen palkaksi tottelevaisuudesta.

Torstaina töiden jälkeen melkein suoraan Landbohon, jossa ensin Saralle pudotettu, ja sen jälkeen hakutreenit. Pudotettu oli aika lyhyt, hakumatka jotain vajaa 100m kun pidempää ei mahtunut, se oli ihan ok. Haussa 4 löytöä, molemmat etukulmat, hämispiilo ja vikaksi jänis. Etukulmat oli ihan superhyvät, mutta hämispiilolla mietti taas tosi pitkään ennen kuin ilmaisi, kävi piilolla 3 kertaa pyörimässä eikä tajunnut ottaa rullaa. Jäniksessä kutsuin ekalla pois kun lähti vinoon, laitoin uudestaan ja taas lähti samaan suuntaan vinoon... Tuhma citykoira!

Haun jälkeen vielä aksaan, vikat treenit ennen SM-kisoja. Timo oli tehnyt kivan treenin, joka koostui kahdesta, suht helposta ja lyhyestä radasta. Tein ensin Stepin kanssa, eka rata oli helpompi ja siinä ei ollutkaan mitään muuta ihmeellistä kuin keppien 90 asteen umpikulma, jota Step ei hakenut vauhdista. Toisella radalla puolestaan hankala keppien avokulma, jonka haki vain kun ohjasin oikein tiukalla leikkauksella. Hyppäsi nyt huomattavasti paremmin, rimat taas 65cm. Sarppa oli tapansa mukaan loistava, pari kertaa tuli rima alas tiukassa jaakotuksessa, muuten kulki kyllä superhyvin. Aat oli hyviä, keinulla valui kerran pitkäksi, puomin alasmenot jopa lähes nopeita, kepit taisi hakea 100% oikein. Tosi kivalla fiiliksellä päästään lähtemään SM-kisoihin :)

Perjantaina aamulla vein auton huoltoon ja jäin sitten Konalaan treenailemaan sillä välin kun auto oli korjaamolla. Treenasin ensin tokoa kivalla hiekkakentällä joka löytyi ihan korjaamon läheltä. Stepsu teki seuraamista, luoksetuloa, zetan ja merkkiä. Seuraaminen tuntui taas tosi kivalta, hyvä Muffi! Luoksetulossa ennakoi niin paljon stoppia että pysäytin vain kerran, muuten juoksi läpi. Zetassa kaikki asennot kerralla oikein ja seuraaminen ihan jees. Merkkinä toimi sininen vesipullo, ei häirinnyt yhtään :) Merkit oli sitten aika tahmeita, hidasti jotenkin ihan superaikaisin, meni kyllä sitten loppuun asti kun vain odotin, mutta hidas oli. Sarppa pääsi vähän leikkimään kentällä. 

Tokon jälkeen siirryimme metsään tekemään tarkkuutta. Sara ensin, esineenä hylsy. Käveli suoraan esineelle ja nosti... Mä oon vissiin jotenkin ilmiselvä, kun se löytää noin helpolla aina?? Stepsu sentään joutui hetken etsimään, mutta hyvin sekin. Sitten vielä Saran kanssa pudotettu uudestaan, kun edellispäivän pudotetussa jäi matka niin lyhyeksi. Nyt hakumatkaa olikin sitten melkein 200m :) Hyvin haki kuitenkin.