Tällä viikolla ei ollakaan tehty oikein mitään kovin tavoitteellista tai muutenkaan suunnitelmallista. Keskiviikkona käytiin aamulla aksaamassa ja tokoilemassa Vuokkosilla. Aksassa tehtiin sellaista hyppyradan pätkää mikä siellä oli valmiina. Sara oli super, keskityin sen kanssa siihen, että jätän sen yksin tekemään ja lähden itse jo liikkeelle. Toimi aivan superhyvin, ehdin joka paikkaan helposti ja ei tullut edes kiire, ihana sellainen flow koko ohjauksessa. Stepillä ei sitten mistään flowsta voi kyllä puhua :D Hyppäsi taas tosi huonosti, nyt teki ekaa kertaa maxirimoja sterkan jälkeen ja oli taas ongelmia. Hitsi vie sille nämä tauot tekevät paljon hallaa. Palkkasin sitten ihan vaan siitä että kokosi itseään ennen hyppyjä, ja paranikin huimasti muutaman toiston jälkeen. 

Tokossa ei tehty mitään muuta järkevää paitsi tunnaria. Tunnarit olikin oikein hyviä, ajattelin että tauko olisi tehnyt hallaa tällekin, mutta mitä vielä, tosi nätistä nuuski ja toi oman. Muuten tehtiinkin kaikkea sekaisin, ainakin luoksetuloa, seuraamista ja kaukoja. 

Lauantaina ja sunnuntaina sitten messariin, olin aamut itse töissä, ja iltapäivällä osallistuttiin molempien koirien kanssa BATin ja Hurtan järkkäämään agilitynäytökseen. Ideana oli ensin näyttää lyhyt ja helppo rata, ja näytöksen jälkeen yleisöstä lapset saivat tulla kokeilemaan agilityä meidän koirilla. Näytös oli varsin pienessä kehässä, ja alusta oli luonnollisestikin tosi liukas. Laitettiin maxeillekin vaan 40cm rimat, ettei tulisi mitään haavereita. Tein molempina päivinä Saralla eka, lauantaina se suti jonkun verran ja meni tosi varovasti, sunnuntaina meni vähän kovempaa kun pohja oli jo tuttu. Step liikkui yllättävän hyvin liukkaalla pohjalla, ja kiihdytti suoralla ihan normaaliin vauhtiin. Molemmat tekivät oikein innokkaasti lasten kanssa, Step varsinkin on kyllä tosi kultainen, kun se on niin hurjan kiltti. Uskoi tosi hyvin pieniä lapsiakin, päästi irti pallosta joka kerta kun käskettiin, ei yrittänyt ryöstää palkkaa kädestä ja jäi kiltisti lähtöön odottamaan. 

Pakkohan siellä oli vähän shoppaillakin, tässä tämänkertainen saalis:


Nyt pitäisi vielä hommata monot, niin sitten pääsisin korkkaamaan tämän talven hiihtokauden :) Tänä vuonna olen panostanut varusteisiin (opiskelijabudjetin rajoissa tietty), kun kesällä ostin käytetyt luistelusukset, alkusyksystä vetovyön, muutama viikko sitten luistelusauvat, ja nyt löytyy sitten joustohihnakin.