Tänään oli ATD:n kevätkokous ja siellä palkittiin vuoden koirat. Sara valittiin Vuoden Harrastekoiraksi, ja se sijoittui myös kolmanneksi Vuoden Tokokoira kisassa. Saatiin hillitön pysti palkinnoksi, isompi kuin nuorten sm-2 pokaali! Kokouksessa minut myös onnistuttiin värväämään ensi kesän agility-alkeiskurssin kouluttajaksi ;P

Viikonloppuna käytiin Stepin kanssa tutustumassa metrolla matkustamiseen, se sujui ihan hienosti niinkuin kaikki muukin matkaaminen pennen kanssa. Lauantai-iltana Step alkoi pissimään omituisesti, kyykki varmaan 5 minuutin välein ja eihän sieltä edes tullut paljon mitään kun niin usein piti tiristellä. Sunnuntaina sama meno jatkui, ihan koko ajan pitää käydä pissalla ja oikein antaumuksella punnertaa 1 tippa. Alkoi jo vähän hirvittää että pitääkö tässä kohta eläinlääkärille lähteä, mutta tänään onneksi tilanne on alkanut rauhoittua, Step käy vielä ehkä pikkuisen enemmän pissalla kuin yleensä mutta ei tosiaankaan enää yhtä usein mitä eilen. Mikä lie kummallisuus oli!

Ollaan treenailtu naksun kanssa, maahanmeno sujuu tosi hienosti käskystä, istumassa pysyy niin että voi ottaa 2 askelta mihin vaan suuntaan ja se kököttää paikallaan, ollaan kokeiltu myös muutaman kerran sivulletuloa, siinä Napero tarjoaa hienoa katsekontaktia itsestään ;) Ai niin, ja eilen illalla Step vihdoin tajusi, kuinka kiva on tuoda mulle kaikki lelut, kun siitä saa namin JA leikki jatkuu heti sen jälkeen.