Eilen käytiin Eevan ja Tarmon kanssa Olarissa ottamassa tokoa. Treenattiin märällä ruohokentällä, ihan hyvää vaihtelua. Saran kanssa alotettiin ruudulla, otin pari lähetystä merkiltä ruutuun niin että vein Saran merkille, ja ruudussa oli pallo, sitten kerran oikealla lähetyksellä merkille ilman palkkaa ja kerran ruutuun ilamn palloa. Ruudussa Sara pysähtyi tosi hienosti käskyllä kovasta vauhdista, mutta musta näytti että se oli liian takana. Otin vähän eteenpäin ja komensin maahan, Sara totteli salamana.Kun menin palkkaamaan koiran, näin että se oli nyt ulkona ruudun etureunasta, eli se oli ollut ihan keskellä ruutua kun ekan kerran pysäytin. Pitäisi vaan luottaa Saraan tuossa, kyllä se itse tietää missä kohtaa kuuluu olla, typerää jos itse menen pilaamaan koiran hyvän suorituksen sitten kokeessa...
Seuraavaksi otettiin jättöliikkeitä, ne oli tällä kertaa tosi hyviä kaikki, varsinkin istuminen. Sitten treenattiin vähän luoksetulon pysäytyksiä, seisominen oli hyvä, maahanmenossa se reagoi kyllä käskyyn
heti mutta tulee aika paljon eteenpäin ennen kuin on maassa. En oikein tiedä miten tähän voisi vaikuttaa, olen kyllä yrittänyt saada maahanmenosta vietikkäämpää mutta heti kun välimatka kasvaa, siitä tulee taas tuollainen hiippailu-liike. Lopuksi otettiin vielä luoksetulo läpijuoksuna, Sara tuli suht kovaa.
Metallikapulalla otin muutaman luovutuksen ja yhden kokonaisen noudon, Sara on näköjään ikävöinyt metallikapulaansa koska se kävi ihan villinä sen kanssa, toi todella vauhdikkaasti sitä ja kyttäsi pitkään ennen kuin annoin luvan noutaa.
Lopuksi otettiin pari kertaa tunnaria, se meni tosi hienosti, ei epäröinyt yhtään tuoda oikeaa, eikä myöskään koskenut vääriin.