Noniin, nyt on EVL korkattu, vihdoin... Inkoossa käytiin Stepin kanssa kisaamassa, kisat oli isolla hiekkakentällä, EVL aloitti. Just kun päästiin kisapaikalle, alkoi sataa vettä ihan kaatamalla. Lupaava alku :( Alotettiin paikallaoloilla kaatosateesta huolimatta. Step raukka... Onneksi sade taukosi ennen yksilöliikkeitä. Tuomarina Pirkko Bellaoui, meille uusi tuttavuus, tosi tiukka mutta oikeudenmukainen. Tälläinen rivi meille:

Paikalla istuminen: 10 virittelin kunnolla, ja siellähän se nökötti hievahtamatta, oli tosi kurjan näköinen ja aivan litimärkä kun tulin piilolta, ja heti kun vapautin, ravisteli oikein kunnolla. 

Paikalla makuu: 10 oltiin puolivälissä riviä, vähän jännitti että meneekö naapurien käskyllä maahan, no ei mennyt. Omalla käskyllä oikein napakka maanhanmeno, ja siellähän se pötkötteli, sivulle nousi reippaasti, hyvä!

Seuraaminen: 8,5 oli ihan mukavaa kai, en juuri katsonut Stepsua. Tuomari kehui kovasti, rokotti kuitenkin käännöksistä (jokunen vasemmalle käännös huonoja, ei väistänyt mua, eli tuttu ongelma). Kaavion lopussa oli askelsiirtymiä, liikkuri sanoi että kaksi askelta vasemmalle ja mä otin kaksi askelta oikeelle :) Hups.... Siitä rokotti myös.

Idari: 9 alku seuraaminen kamalaa, kyyläs merkkiä. Käännöksen jälkeen parani, ja muuten olikin sitten moitteeton.

Luoksetulo: 9 käsimerkki toimi!!! Jes!!! Ihan napakka stoppi, maahanmeno vähän hidas, ja vika pätkä myös vähän hidas.

Ruutu: 9 virittelin vähän, bongasi ruudun. Malttoi kuitenkin mennä merkille, ruutuun oikein hieno ja varma, loppuosa myös hyvä. En tiedä mistä rokotti.

-tähän väliin tauko-

Ohjattu: 8 haettiin vasen, merkille ok, lähti aika isolla kaarella kapulalle, hyvällä vauhdilla. Palautus myös vauhdikas, luovutus vähän vino. Ilmeisesti pisteet meni vinoudesta, ei siinä muuta vikaa ollut mun mielestä.

Hyppynouto: 9,5 hieno oli, mun pitäis kuulemma antaa käsky aikaisemmin, siitä pistevähennys.

Tunnari: 10 pikkasenko jännitti... Meillä kävi tuuri, Step sattui heti ekaks oman kohdalle, merkkas sen, nuuski viereistä ja toi oman! Huh, onneks alotti just tuosta päästä.

Kaukot: 9 eka istuminen vajaa, en antanut kuitenkaan uutta käskyä. Muut vaihdot hienoja.

Yht. EVL1-tulos 293p, KP ja 1. sija! Jipii!!! Vähänkö olen tyytyväinen, nyt päästään SM-kisoihin Stepin kanssa, ei tarvii mennä Saran kaa... Huomenna olis toiset kisat, saa nähdä miten menee, en taida ehtiä ottamaan mitään kunnon palauttelevaa treeniä. Onneks tuo ei sitä niin kauheesti tarvitsekaan.