Viikon tokovuodatukset koottuna: treenattiin Messarin jälkeen vain ne liikkeet, mitkä meni siellä pieleen, eli ruutu, merkki, zeta, luoksetulo ja tunnarin luovutus. Ruutua vauhtiruutuna pari kertaa, merkiltä palkkasin muutaman kerran, luoksetuloa paljon ja zetan seisomista vielä enemmän. Zeta on hajonnut jostain syystä ihan täysin, sotkee koko ajan seisomista ja istumista. Tunnarin luovutus otettiin pari kertaa, kun se oli niin tuskallisen hidas Messarissa.

Lauantaina aamulla startattiin kotoa klo 04.20 kohti Pieksämäkeä, mulla oli yön aikana tullut kunnon flunssa, ja olo oli mitä kamalin. Poimin Viikistä Amyn kyytiin ja Keravalta Susan, ja siinähän ajeltiin sitten muutama tunti. Pieksämäki oli mulle täysin uusi paikka, ikinä en ollut käynyt. Halli oli ihan kiva, suht pieni ja hiekkapohjainen. Koiria kokeessa vissiinkin 32, aika hurja määrä! Step starttasi numerolla 31, eli ihan lopussa. Alotettiin paikallaoloilla, niiden jälkeen kaikki liikkeet kahdessa osassa, muuten normi järjestys paitsi luoksetulo ja ruutu oli toisin päin.

Paikalla istuminen: 10 siellä se tönötti

Paikalla makuu: 8 ei voi olla totta, oltiin saman koiran vieressä kun Messarissa, ja meni taas sen käskyllä maahan. Mikä todennäköisyys, että kaikista koirista ollaan juuri sen saman vieressä???

Seuraaminen: 8 tuntui tosi kuumalta, edisti vähän, alku oli levotonta, ja piippasi peruutuksessa. Kuitenkin huomattavasti parempaa kun Messarissa, vaikka arvosana oli sama

Zeta: 7 AAAARGHHHHHHH! Istui seisomisen, vaikka hallin ulkopuolella teki nätisti seisomisia. Joutaisi meetwurstitehtaaseen.

Ruutu: 9 ihan kiva

Tähän väliin tauko

Luoksetulo: 6,5 MUR! Teki kaksi seisomista!!!!!!!! Tätäkin tehtiin hallin ulkopuolella, no problem. Lisää meetwurstia, ja lisäksi mustavalkoinen karvalakki.

Ohjattu: 9 ihan siisti

Metallinouto: 10 hieno sekin

Tunnari: 8 tosi hyvä! Palautus jopa laukalla! En tiedä miksi vain kasi?

Kaukot: 9 tuli eteenpäin s-m vaihdossa, mur! Ihan kun ei oltaisi tätäkin hinkattu koko syksy...

Tässä linkki videoon, kiitos Amylle kuvaamisesta ja muokkaamisesta!

Yht. EVL1-tulos 270p, sija 18./32. Tosi kova taso oli Pieksämäellä, 32 koiraa ja 26kpl 1-tuloksia... Tiedän, että pitäisi osata iloita ihan ok tuloksesta tiukassa arvostelussa, mutta mua vaan ärsyttää. Step tuntui toki paljon paremmalta kun Messarissa, mutta silti mua jäi kaivelemaan nuo virheet. Tiedän, että se osaa niin paljon paremmin. Nyt tuli myös huomattua, että Messarin virheet eivät ehkä sittenkään johtuneet ympäristöstä, koska se teki täsmälleen samat virheet nyt Pieksämäellä, vaikka siellä ympäristössä ei ollut yhtään moittimista. Koko syksy ollaan treenattu, ja kuvittelin, että meillä on liikkeet ihan hyvällä mallilla, mutta ei näköjään. Kesällä, ennen SM-kisoja, treenasin huomattavasti vähemmän, ja silti itse koesuoritus meni huomattavasti paremmin. Ehkä treenaaminen ei siis kannata..?

Stepsu on muuten nyt pudottanut aika lailla kaiken karva, se on taas vähän aikaa lyhytkarvainen :) Koko selkä ja kyljet on sellaista n. 3cm pitkää karvaa, mahan alla ja hännässä muutama säälittävä haituva.

Naku-Step Messarissa :D Tällä hetkellä Step on vielä tuotakin kaljumpi...

Vertailun vuoksi kuva viime syyskuulta, kun Step oli täydessä turkissa: