Taas ollaan tehty viimeistely-treenejä. Tuntuu, että joka viikko saa tehdä jotain viimeistelyjä, kun ollaan kisattu niin ahkerasti... Torstaina tehtiin vika jälki ennen Stepin jälkikoetta. Talloin noin kisajälkeä vastaavan jäljen Hakkilaan: pituutta joku 500m, 3 kulmaa, vanheni tunnin sateessa. Keppejä 6kpl, jana meni kapeaa polkua pitkin ja oli joku 10-15m pitkä. Maasto oli alkuun ihan helppoa ja mukavaa, mutta 5-6 keppien väli aivan kauheaa pusikkoa. Kaksi isompaa polkua ylitettiin. Kaiken kaikkiaan meni oikein hyvin! Kerrankin säästyttiin harhajäljiltä, kun oli niin kurja ilma :) Jana meni ihan hienosti, eteni suoraan, tarkasti takajäljen mutta kääntyi sitten itse oikeaan suuntaan. Olisiko oppinut jotain?? Jäljesti tarkasti ja keskittyneesti, eka kulma superhyvä, tokassa pyöri jonkin aikaa, kun jälki lähti kulmasta paljaan kallion päälle, kolmas kulma taas mallikkaasti. Kaikki kepit nousi varmasti. Hyvillä mielin lähdetään siis kokeeseen, Step tuntuu tosi hyvältä ja varmalta jälkikoiralta.
 
Torstaina illalla oli myös aksatreenit Saran kanssa. Kouluttajana Taneli Ikäheimo, ja rata oli jo totuttuun tapaan varsin haastava. Muuten selvittiin oikeastaan yllättävän hyvin, mutta pakkovalssi tiukassa kulmassa tuotti ongelmia, tämän tiesinkin olevan meille vaikea. Sarppa hakee todella hyvin esteitä, ja luki mun pakkovalssi-yrityksen päällejuoksuna, ja hyppäsi väärin päin, vaikka kuinka olisin ollut koiran linjalla. On se vaan kultainen :) Muuten oli kyllä ihan megahieno. Stepsu oli myös mukana, ja se sai tehdä muutaman noudon agilityhypyllä. Vähän arkaili, mutta meni kuitenkin.
 
Tänään sitten viimeistelyt myös tottiksen osalta. Olin isolla jalkapallokentällä, että saan kunnon matkan eteenmenoon. Otin seuraamista aika pitkät pätkät, tuntui hyvältä. Jäävät, kerran istui makaamisen, muuten hyvin. Luoksari, ekalla jäi liian kauas, joten otin uudestaan, nyt parempi. Kerran nouto vauhtipalkalla ja kerran loppuun asti, tämä oikein hyvä. Loppuun vielä eteenmeno piiiiiiitkällä matkalla, meni hienosti. Muistin, että paikallaoloa ei olla tehty ollenkaan viime kokeen jälkeen, mutta en jaksanut ottaa sitä nytkään. Saa nähdä kostautuuko... Sarppa teki myös vähän seuraamista, juoksusta maahanmenoa ja eteenmenon.

Koska olen vieläkin niin innoissani mun uudesta löydöstäni eli Sumopaintista, piirsin tämänkin jälkikaavion :)