Keskiviikkona tokoa hallilla: palauttelevat treenit kokeen jälkeen. Ruutuun lelulle, ohjattua vauhtipalkalla, maahanmenoa alustan kanssa. Ruutu tosi hyvä, ei yhtään häiriintynyt vaikka agi-kepit oli ruudun takana ja putki matkalla ruutuun. Ohjattu oli tosi paha, ohjatun kapula oli ruudun edessä, kääntyi 2 kertaa keskimmäiselle kun ei huomannut oikeeta kapulaa, oli onneksi tosi hyvin kuulolla, sain molemmilla kerroilla korjattua kerralla oikein. Maahanmenot tosi hyviä. Enempää en viitsinyt ottaa, Step oli jotenkin vähän väsyneen oloinen, liikaa tokoa? 

Otin sitten huvikseni Saran kanssa ruutua, meni aluksi väärälle merkille, ja kun sain oikealle merkille, lähti kyllä tosi hienosti ruutuun päin, mutta juoksikin pokkana ruudusta läpi kepeille ja ryhtyi pujottelemaan :'D Sara kertoi selvästi mielipiteensä tokosta...

Torstaina agia, Timo Rannikko koutsaamassa pitkästä aikaa. Oli superkivat treenit, tosi hyvä fiilis jäi! Treenasin pitkästä aikaa Stepillä ihan kunnon rataa, meillä on ollut taas pitkä tauko juoksun ja tokokisojen takia. Rata oli paperilla aika kinkkisen näköinen, 26 estettä, mutta ei tuntunut enää niin pahalta tutustumisessa. Menin Stepillä eka, mentiin pätkissä, saatiin aika helpolla kaikki toimimaan kivasti. Sitten koko rata läpi, sujuvalla nollalla :) Oli tosi kivaa treenata Stepillä, se on niin ihanan varma ja helppo ohjattava! Ei keksi mitään tyhmää, tekee just niinkuin ohjataan, ja tosi varmasti menee kaikki esteet. Koko treenin aikana tiputti yhden riman, ja puurin palikat kertaalleen. Saran kanssa ei ollut ihan niin helppoa, vähän saatiin hinkata että saatiin kaikki kurvit kuntoon. Yllättävän vaikeaksi osoittautui kepeille vienti, Sara oli liukkaalla päällä ja haki koko ajan keppien viereiselle hypylle. Samaten umpikulma putkeen oli yllättävän vaikea, ei jotenkin hakenut sitä, jos itse painoin yhtään liikaa liikkeellä. Stepille tämä ei puolestaan ollut kovinkaan kummoinen kuvio.

Lopuksi otettiin vielä vähän tokoa, luoksetulon stoppia muutama kerta, ja noutokapulan luovutusta. Saatiin muutama ihan kohtuullinen stoppi, mutta noudon luovutukset on tosi hitaita, näihin pitäisi saada selvästi vauhtia. 

Tänään käytiin korkkaamassa hiihtokausi! Hiihdettiin 5km, kun en uskaltanut hiihtää koko lentokenttää ympäri (10km) ettei olla ihan jumissa sen jälkeen. Lenkki meni mukavasti, Sara oli ihan innoissaan kun pääsi vetämään. Loppumatkasta päästin Saran irti, ja koitin opettaa Stepsua vetämään. Sehän ei oikein vedä (kun sille on opetettu ettei hihnassa saa vetää, niin ei se sitten vedä...), ei vaikka miten kannustaisin, juoksee vaan hihna löysällä. Kehuin kovasti jos hihna yhtään kiristyi, ja saatiinkin muutama pätkä ihan kunnon vetoa! Kyllä Step varmaan tajuaa tämän aika pian, se onneksi palkkautuu niin hyvin mun kehuista, hiihtäessä kun on vähän hankala heitellä palloa ja kiskoa narulelua :D