Ollaan treenattu nyt 2 kertaa tokoa Barona-areenan kaukaisimmalla parkkiksella, kun on ollut myöhäisiä aamuja koulussa. Ekalla kerralla otettiin Stepin kanssa seuraamista (liikkeellelähtöjä), luoksetulon maahanmenoa, ruutua (keskikohtatreeniä) ja tunnaria. Seuraaminen meni kivasti, luoksetulo myöskin hyvin, ruudussa ekalla meni vähän pitkäksi, vauhtia oli tosi paljon ja alusta liukas, muuten hyvä. Tunnari... kaukana hyvästä :( Maanantain kimppatreeneissä otettiin tunnari lopuksi, maistoi kerran väärää, laitoin sen väsymyksen ja ylikierrosten piikkiin. No, keskiviikkona uusi yritys ja sama juttu! Annoin työskennellä kyllä rauhassa ja kyllä se oman toi, mutta maisteli. Uusinnalla edelleen sama, oli tosi levotonta ja maistoi useampaa. Kerran vielä, tällä kertaa osui heti oman kohdalle ja toi, ei siis kerennyt maistelemaan. Kotona ollaan otettu myös tunnaria että saisin sen mahd. rauhalliseen mielentilaan, laitoin ison läjän (15 väärää +oma) kapuloita ja oman niiden keskelle, niin että sen oli pakko nuuskia joka puolelta. Se meni hyvin, malttoi nuuskia oikein rauhallisesti ja ei maistellut.

Tänään otettiin seuraamista (ihan vähän vaan, pieni kaavio ja se oli siinä), ruutu (kertaalleen vauhtiruutuna), noutoa (vauhtinoutona ja luovutuksen kera), tunnaria ja kaukoja. Tunnarissa sama kun sisätreeneissä, paljon kapuloita ja lyhyt matka, nyt toimi, nuuski ihan rauhassa ja toi oman. Heti perään pelkkä luovutus. Sitten kaukoja, oli tosi hyviä!

Saran kanssa ollaan tehty vaan vähän jotain sekalaista tokon tapaista, ei mitään muistikuvaa mitä ollaan tehty. Tälläistä se on kun ei ole oikein enää tavoitteita, ei tulu treenattua määrätietoisesti. Keskiviikkona Sara oli lainaohjaajansa Kaisin kanssa treenaamassa agilityä, oli kuulemma ollut taitava likka :)