Tokoa ollaan treenattu, käytiin Esport centerin hiekkakentällä eilen. Laitoin ruutuun tällä kertaa nauhat, ja luoksetuloon yhden pysäytysmerkin. Alotettiin seuraamisella, tehtiin täyskäännöksiä, juoksua ja hidasta, ihan ok teki. Sitten luoksetuloa, keskityttiin maahanmenoon ja eteentuloon. Maahanmeno ei jotenkin tuntunut toimivan, outoa! Eteentulossa puolestaan ei mitään ongelmaa. Sitten ruutua. Ihan hyvin haki, tekee aina sen että menee oikeaan reunaan, josta korjaa keskelle, olin ajatellut että en palkkaa noista, mutta silloin en pääse ikinä palkkaamaan kun se tekee tuon saman joka kerta! Nyt mun on vaan pakko alkaa hyväksymään tuo, sentään se on nopeutunut se oikean paikan haku, eli ehkä meillä on toivoa. Tässä välissä pidin tauon ja treenasin Saran kanssa.

Sara otti tokoluoksetuloa, seisominen nopea, maahanmeno voisi olla nopeampi, mut ihan ok tuokin. Sitten ruutua, tosi hyvin meni! Merkit oikein ripeitä, ruudussa haki hyvin paikan ja meni tosi kovaa. Otettiin tunnaria, sekin ihan loistava! Ehkä Sarasta tuleekin vielä tokokoira... :)

Stepin toisessa osassa otettiin tunnaria. 2 toistoa, ekalla toistin käskyn just ennen kun oli kapuloilla, tällä juuri oikea vaikutus, tokalla kokeilin olla hiljaa, ja työskentely oli oikein mallikasta ja oma löytyi helposti. Tähän olen varmaan kaikkein tyytyväisin koko treeneissä! Lopuksi vielä kaukoja, niissä aluksi vähän höpöilyä, teki jotain vääriä asentoja, moitin siitä (ilmeisesti vähän liian tiukasti), jolloin ei noussut enää ollenkaan. Otettiin ihan läheltä, jolloin teki oikein ja sain palkattua, sen jälkeen teki hyvin myös täyspitkällä matkalla. Loppuun vielä yksi vauhtiruutu, lelu oli siellä valmiina. Kyllä lähtee vauhtia tuosta kakarasta ;)

Illalla mentiin hakutreeneihin Stepin kanssa. Otettiin 4 ukkoa, kaikki edelleen hajuhakuina. Ekalla palasin keskilinjalle lähettämään, hyvin lähti suoraan piilolle. Tokalla lähetin siitä mistä sai hajun, oli ihan tuntematon maalimies mutta eipä se Stepsua haitannut, ihanaa oli silti! Kolmannella myös lähetys siitä mistä sai hajun, vaikka ei ollut ihan paikantanut loppuun asti. Hyvin paikansi siinä etsiessä, ja löysi vaikka maalimies oli tosi hyvin piilossa kuusen sisällä. Vikalla kokeiltiin ihan uutta juttua, eli ilmaisua hajuhaun yhteydessä. Jessica oli Stepille maalimiehenä, käytiin hakemassa haju ja lähetin keskilinjalta, kun löysi, Jessica pyysi Stepsua haukkumaan. Vähän oli neiti yllättyneen näköinen, mutta kyllä se haukun aloitti, vähän haparoivasti tosin, mutta haukkui joku sellainen n. 15 haukkua joista palkka. Otettiin heti perään toinen, hetsasin pikkaisen, nyt aloitti jo oikein innokkaasti, sai palkan haukun aloituksesta. Päätettiin jättää tämä hautumaan nyt hetkeksi, mun täytyy muistaa treenata enemmän haukkua että saan siihen pituutta, se on jotenkin vähän jäänyt...