Juu, käytiin taas paimentamassa futismaaleja Saran kanssa. Tavoitteena vahvistaa suuntakäskyjä ennen kun mennään ensi viikolla lampaille, että voidaan sitten treenata hakukaarta. Otettiin pelkkää vasenta eli käskyllä left lähtee kiertämään vasemmalle. Aika hyvin tää tuntuu olevan jo hanskassa, lähtee vasemmalle joka kerta oikeastaan miltä tahansa etäisyydeltä ja mistä tahansa kulmasta kunhan vaan kohde on selvillä. Kerran pysäytin maalin takana maahan ihan vaan kokeilumielessä, hyvin meni. Otettiin myös hus-käskyä pallon kanssa, eli opetan Saraa poistumaan kohteen luota. Käskyjä tarvitaan vielä aika monta ja aika paljon saan painostaa että se uskoo, mutta kyllä se sellaiset 20m poistui. Ensi kerralla sitten oikeaa puolta.

Stepsu sai tehdä tokoa, otettiin stoppeja, myös seuraamisesta, oli hieno. Pari noutoa, oikein hienoja nekin, luovutukset oli nyt ihan ok. Vauhdikas se ainakin on ;) Sitten kaukkarit, mitä pelkään nyt ehdottomasti eniten... Ne jos menee nollille niin mahikset 1-tulokseen menee saman tien siinä. Nyt meni ihan kivasti, en uskaltanut ottaa useamman vaihdon sarjaa kuin kertaalleen.

Illalla oli sitten agitreenit, Stepsu ei päässyt tekemään mitään... :/ Saran kanssa meillä oli Niinun treenit, tehtiin ihan hauskaa hyppäriä, jossa teemana lähinnä hallinta. Yllättävän hyvin Sara pysyikin hanskassa, ei kaarrattanut pahemmin. Jokunen rima tuli alas, en tiedä mikä sitä vaivaa, pitää varmaan viedä hierottavaksi (sitten kun palkka tulee eli aikaisintaan 15.6...).  Radalta löytyi taas monta sellaista kohtaa joihin Niinulla oli jälleen joku oikein fiksu ja toimiva idea, mikä ei kuuna päivänä olis tullut mulla mieleenkään. Just. No, ehkä sitä tässä kehittyy pikku hiljaa koko ajan. Sara oli ihan taitava kyllä, etenkin olen tyytyväinen siihen miten se haki kepit 90 asteen avokulmasta itsenäisesti :D