Taas on vuosi kulunut ja aksat tältä vuodelta kisattu. Keväällä kisasin suht säännöllisesti, mutta nyt syksyllä ollaan kisattu tosi vähän. Kevään Sara oli vielä mukana täyspainoisesti, mutta syksyllä se on siirtynyt jo osa-aikaisesti agilityeläkkeelle, olen treenannut vaan yksittäisiä kertoja ja juossut 3 starttia karsintojen jälkeen.

Saran agilityvuosi:

  • 15 virallista kilpailustarttia, sekä yksilö-SM, MM-karsinnat ja piirimestaruus-joukkuekisa
  • 5 nollaa, joista 2 voittoa, lisäksi nolla piirimestaruus-joukkueradalta, ja piirimestis-joukkuehopeaa
  • 5kpl HYLlyjä
  • 33,3% nollia, 33,3% hyllyjä

Hyviä ratoja tehtiin useampiakin, ja vauhti ei ole merkittävästi vähentynyt vaikkaa ikää onkin jo tullut. Valitettavasti Saran agilityura alkaa kuitenkin jo lähestyä loppuaan...

sara1-normal.jpg

sara4-normal.jpg

Kuvat: Veera Tervasmäki

Stepin agilityvuosi:

  • 25 kisastarttia, lisäksi joukkue-SM, yksilö-SM, MM-karsinnat ja piirimestaruus-joukkuekisa
  • 11 nollaa, joista 2 voittoa
  • Vain 2 HYLättyä rataa koko vuonna!!!!!!!!!!! Tosin sagin intra ei laske mukaan SM-kisoja ja karsintoja, joista myös pari hyllyä...
  • Nollaprosentti huikea 44% ja hyllyjä vaivaiset 8%

Step on saanut syksyn ajan nauttia ykköskoiran virasta agilityssa, ja se onkin ollut varsin luotettava kisakaveri. Tekee tasaisen varmaa työtä, perustavanlaatuisia ongelmia ei oikeastaan ole, ja tuntuu, että selvitään yhdessä vaikeimmistakin radoista. Teknisesti Stepsu alkaa olla jo tosi taitava, ja sen kanssa on ihanaa treenata ja kisata, kun se on aina niin fiksu ja täyspäinen, kisapaikoilla äärettömän helppo ja vaivaton ja treeneissä ottaa sopivasti palautetta vastaan eikä tee omiaan. 

Lisäksi olen kisannut vuoden aikana parilla lainakoiralla: Simban kanssa 3 starttia joista 2xHYL ja 1x5vp, Zeron kanssa 3 starttia joista 1x0vp ja 2x15vp, Flamman kanssa 2 starttia joista 2x0vp, ja Dracun kanssa 1 startti josta HYL. Keväällä aloitin myös treenaamisen lainakoira-Ilonan kanssa, se ei vielä kisavalmiiksi asti ehtinyt mutta hauskaa ollaan pidetty ja kovasti se on edistynyt. Ensi vuonna sitten korkataan kisakentät :)