Eilen illalla maanantaina iltalenkillä Stepsulle jäljen. Jotain 20m pitkä, jokaisella askeleella nami. Annoin vanhentua 20min. Step otti tosi kivasti jäljen, ja meni koko matkan todella nätisti nokka maassa. Okei joo, kyllähän se tietysti ryömii edelleen mutta mä olen päättänyt asennoitua siihen niin että aivan sama vaikka menisi kuperkeikoilla jäljen, kunhan on tarkka, ja sitähän se on! Aluksi ei ottanut kaikkia nameja, mutta loppua kohden hidasti tahtia ja ehti popsia namitkin. Loppupalkan päällä oli keppi, kun rasia löytyi, pyysin Stepsua tuomaan kepin, kun antoi kepin mulle, palkkasin ensin taskusta ja sitten rasiasta.

Löydettiin eilen puolestaan iltapäivällä vanha ja löysä futispallo, just sellainen mitä olen tässä vähän metsästänytkin Stepin eteenmenoa ajatellen. Mentiin heti kentälle kokeilemaan, ja kyllä toimii! Tänään iltapäivällä kokeilin 2 eteenmenoa lisää, hyvin näyttää lähtevän sujumaan.

Tänään käytiin Tiian ja Ruutin kanssa treenaamassa Kilossa viestiä. Tehtiin treenit avoimella pellolla, kohta voisi kyllä jo varmasti siirtyä metsään. Step juoksi 5 pätkää, joista jokainen vajaa 100m pitkä. Hyvin se juoksi kaikki pätkät, ei tarvitse juurikaan apuja, ja ihanan hyvin se rauhottuu odotuksissa! Tässä asiassa harjoittelu on todella tuottanut tulosta, pienestä asti ollaan harjoiteltu rauhoittumista, ja sen Step osaa jo ihan missä tahansa tilanteessa, ja se on tosi kätevää!