Naistenpäivän kunniaksi Fisu aloitti juoksun 8.3. Väliä edellisestä tuli 8,5kk eli ihan tarkalleen sama kuin viimeksikin. Harmillista, olisi kyllä saanut mun puolesta odottaa vielä muutaman päivän, ettei tarvitsisi Tampereella miettiä juoksunarttu-säätöä...

Ollaan yritetty kovasti nyt treenata tokon karsintakiertueen loppurutistusta varten. Kotona olen hinkannut pientä näperrystä, eli kaukoja takajalkatargetilla ja apuna on ollut Fisun vieressä vesipullo, ettei pääse kääntymään vinoon. On tehnyt ihan kohtalaisesti. Lisäksi ollaan jumpattu seuraamisen peruutusta suoremmaksi, sivulletuloja suoremmiksi ja eteenmenon korjauksia namin kanssa. Ojangossa käytiin keskiviikkona, silloin tehtiin ohjattua, ruutua, eteenmenoja ja korjauksia sekä luoksarin stoppeja ja loppuasentoja. Ohjatussa kertaalleen molemmat puolet ja merkkiä pariin kertaan alustan kanssa. Merkille ei taaskaan oikein mene kunnolla vauhdilla, vaan aika  löysästi. Itse noudot puolestaan oli hyviä molemmin puolin, ei tullut murinoita ja hyvällä linjalla haki molemmat. Luovutuksissa heittää herkästi peppua liian vauhdilla ja tulee sivulle vinoon. Ruudut oli kaikki ihan super, nyt tähtäsi todella hyvin ihan taakse! Luoksetulon stoppeihin ei ehkä laittanut ihan niin paljoa voimaa kun voisi, mutta ihan ok ne oli. Palkkailin luoksetulon vikaa pätkää lelulla, jotta saisin siihen vähän lisää vauhtia. Loppuun tehtiin eteenmenotreeniä, mutta se menikin yllättävän väännöksi! Tein niin, että lelu oli valmiina edessä ja stoppikohdan sivuilla molemmin puolin namit valmiina, välillä sai mennä lelulle, välillä pysäytin ja pyysin korjaamaan. Erillisenä temppuna korjaukset on nyt menneet tosi hyvin, mutta kun lelu oli mukana, niin ei meinannut millään suostua tekemään korjauksia, vaan korjauskäskyllä yritti karata lelulle. Mur! Tänään käydään vielä tekemässä Ojangossa toinen osa viimeistelyistä.

Eilen aksatreeneissä paneuduttiin tosissaan meidän ongelmakohtaan eli keppeihin. Radalla oli kepit kahteen kertaan, molemmilla kerroilla hyvin jyrkästä umpikulmasta ja kepeiltä käännyttiin tiukasti. Laitoin suosiolla molempiin päihin ohjurit, jotta sain oikeasti keskittyä ohjaamaan ja varmistin, että menee oikein sisään ja pujottelee loppuun asti. Ekalla kierroksella treenattiin kepeiltä poispäinkäännöstä putkeen. Kääntyi joka kerta oikein, mutta kertaalleen ei kääntynyt riittävän tiukasti ja valitsi väärän putken. Sen jälkeen onnistui joka kerta hienosti. Toisesta suunnasta tultaessa myöhemmässä kohdassa radalla tein ensin leijeröinnin ja ohjasin sisäänmenon keppien toiselta puolelta. Tämä sujui ihan yllättävän hyvin! Lisäksi testarin keppien lopussa todella jyrkän päällejuoksun, kertaalleen kääntyi kepeiltä pois väärään suuntaan ja kerran yritti livahtaa ohjurin alta, mutta muuten sujui hienosti. Juuri tälläisiä treenejä tarvitaan, jotta saadaan oikeasti meidän estetekniikkaa parannettua! Tosi hyvä mieli jäi treenin jälkeen, ohjurit oli ehdottomasti hyvä idea, niin ei mene väännöksi ja pääsen palkkaamaan onnistumisista. 

IMG_1916.jpgIMG_1918.jpgIMG_1930.jpg