Ja taas päästään lähettelemään valionarvoanomuksia :D Ojangossa tänään HSKH:n agilitykisat, hyppäri ja kaksi agirataa, kaikilla tuomarina Johanna Nyberg. Hyppiksellä alotettiin, se oli ihan kiva suht helppo ja vauhdikas rata. Menin Saran kanssa ekana, ja tehtiinkin ihan siisti nolla, kepeille olisi voinut kääntyä tiukemmin, leikkasin siihen vähän löysästi. Muuten oli aika jees :) Tulos 0vp ajassa -12,66s, sija 2/42 ja SERT-H, FI AVA-H!!!!!!! JEEEEE! Vihdoin ja viimein, vuosi sitten meni valiokello umpeen :)

Stepin kanssa sama rata, meni myös tosi kivasti, ohjasin vähän eri tavalla. Yksi valssi oli vähän löysä, ja ilmeisesti sen seurauksena Step tuli muurista ohi. Mutta oli kyllä vähän outo virhe, ei tosiaankaan ole mitenkään paha kulma muurille, näyttää ettei Step edes huomaa koko estettä... No en korjannut joten hyl.

Toka rata oli agia, oli aika haastava! Varsinkin loppu"suora" mietitytti, siellä oli tosi lyhyt esteväli, mihin piti survoa leikkaus, erinomainen paikka ottaa hylly tokavikalla esteellä. No, mentiin Saran kanssa taas eka, jotenkin alusta asti oli vähän sellainen kaoottinen tunnelma radalla. Ei pysähtynyt puomin ylösmenoon, meni tosi lujaa ja mä olin koko ajan myöhässä. Aalle tosi epämääräinen ohjaus, ja mä meinasin horjahtaa samalla, välistävedossa olin pahasti myöhässä ja se valui pitkäksi. Samaten loppusuoralla olin paljon kauempana kun olin suunnitellut, ja ratkaisin ongelman huutamalla Saralle "mene mene" ja toivomalla että se hyppää oikeat esteet :D Taktiikka toimi, tulos 0vp ajassa -10,61s ja jaettu 2. sija (/45) Niinun ja Rhetin kanssa. Ei jouduttu uusimaan, kun kummallekaan sijoitus ei "merkinnyt" mitään.

Stepin kanssa tehtiin myös ihan hyvä rata, sen kanssa ei ollut yhtään niin kaoottinen fiilis :) Keppien sisäänmenossa liukastui, siinä kului vähän aikaa, muuten meni kyllä ihan lujaa. Tulos 0vp ajassa -8,22s ja sija 8./45

Vika rata oli ihan hauska, aika helppo. Kepeille vähän ikävä sisäänmeno, avokulma, ja edellinen este syötti suoraan 2. väliin. Muuten ei ollut mitään ihmeellisyyksiä. Saran kanssa tehtiin nyt siisti puomin ylösmeno, aalta lähetin itsenäisesti kepeille, haki oikein sisään ja leijeröin kepeillä seuraavan esteen (muuri). Onnistui täydellisesti, vitsi mikä fiilis :D En ole aikasemmin uskaltanut tehdä kisoissa tälläisiä, mutta näköjään kannattaa ;) Yksi rima kolahti, ja lopussa tiukka kaarros olisi voinut olla parempi, mutta kaiken kaikkiaan hyvä rata. Tulos 0vp ajassa -11,32s ja sija 2./38. HERRANJESTAS Sara teki TRIPLA-nollan! Tälläistä ei ollakkaan vielä ennen tehty :D Tässä kuvatodistetta tästä ikimuistoisesta tapahtumasta. 

Stepin kanssa tsemppasin vielä vikaan rataa, ja tehtiin tosi nätti suoritus! Tuntui liikkuvan hyvin, siistejä käännöksiä ja..... Tuli ohi vikasta hypystä!!!! Noooouuuuu.... Ratatyöntekijät olivat jättäneet Stepin hihnan ikävästi maaliin niin, ettei se ollut hihnoille tarkoitetussa laatikossa, vaan maassa niin että Step näki sen hypyn ohi, ja sinnehän se säntäsi mun edestä, mitään en ehtinyt tekemään. Mähän palkkaan koirat hihnalla repimällä radan jälkeen, ja Step syöksyi onnellisena hihnaan kiinni enkä viitsinyt lähteä korjaamaan vikaa hyppyä, koira ei huomannut tehneensä mitään virhettä :) Eli hyl. Tässä just näkee sen, miten se tulos ei merkitse juuri mitään radan fiilikseen nähden, ei mua oikeastaan edes harmittanut, kun oli vaan niin hyvä fiilis hienon radan jälkeen :) Video Stepin kaikista radoista.

Sara on nyt sitten neloisvalio :) Tittelirivi alkaa olla jo varsin vakuuttava, mistään tälläisestä en osannut edes haaveilla silloin 7 vuotta sitten, kun olin ottamassa ekaa koiraani... Sarppa on vaan niin paras :) Elämäni koira <3