Taas on mennyt aikaa työkiireiden takia edellisestä treenisepustuksesta. Ollaan me välillä jotain yritetty treenaillakin,vaikka aika kiirettä tosiaan on ollut. En nyt jaksa eritellä (enkä varmaan muistaisikaan) kaikkia treenejä, mutta ollaan pyritty melkein joka päivä edes jotakin pientä puuhaamaan.

  • Fisu on treenannut jälkeä: jostain syystä tämä lähtikin yhtäkkiä pelittämään,vaikka parin ekan namittoman jäljen jälkeen vaikutti epätoivoiselta. Viime viikolla tein sille 300m pitkän, 1h vanhan namittoman jäljen, jossa 3 kulmaa, 5 keppiä. Meni aivan loistavasti! Kulmissa vähän pyöri, mutta selvitti silti kaiken itse, kaikki kepit nousi ja nyt meni suht siististi nenä alhaalla! Eilen illalla talloin vielä kotipihaan nurmikolle ekan "peltojäljen" eli ajatuksena olisi nyt ajaa metsässä namitonta jälkeä ja pellolla sitten muistutella sitä nenänkäyttöä namien kanssa. Ei olla muistaakseni tehty koskaan peltojälkeä Fisun kanssa. Jälki oli joku 100m pitkä, 2 kulmaa, 2 keppiä, nameja reilusti, varmaan 2/3 askeleista. Meni aika kivasti, ei syönyt läheskään kaikkia nameja mutta jotain sentään söi, ja nenä pysyi kivasti alhaalla eikä yrittänyt ryntäillä. Molemmat kepit ilmaisi hienosti, eka kulma oli hieno, tokan veti vähän pitkäksi. 
  • Fisun tokot: ollaan treenattu tunnaria pari kertaa viikonloppuna, kun äiti oli käymässä täällä. Ekalla kerralla oli aivan unohtanut koko idean,liekö mennyt sekaisin kun nyt oli tuore ihmisen haju väärissä, ja ollaan treenattu tässä ohella jälkikeppejä, ja siinähän riittää kun tuo sen ainoa ihmiseltä haisevan kepin. Toi siis taas vääriä. Hinkattiin pariin kertaan, ja tokassa treenissä alkoi taas sujua vanhaan malliin, eli oma oli piilossa väärien läheisyydessä ja toi oman. Kaukoja ollaan myös tehty, ja kaikki vaihdot alkaa näyttää hyviltä, mutta m-i-m on ainoa, missä ollaan otettu yhtään etäisyyttä, muut tehdään avuilla ihan läheltä. Seuraamista tehtiin yhtenä iltana iltalenkin ohessa, ja siinä tuli nyt sitten todennäköisesti toimettomuuteen liittyvä lieveilmiö mukaan, Fisu nimittäin haukkui mulle kesken treenien! Joutui heti jäähylle jokaisesta haukusta, mutta neiti luupää ei tästä ollut moksiskaan ja haukkui uudestaan :O Grrr toivottavasti tämä jää tähän yhteen kertaan eikä toistu.
  • Esineruutua kaikille: treenattiin eilen pitkästä aikaa esineitä. Fisulle vein kaksi esinettä yksitellen, vähän yritti juoksennella jälkiä pitkin, mutta löysi kumminkin molemmat ekalla lähetyksellä. Sara sai myös hakea kaksi esinettä, ja oli hyvin tyytyväinen itseensä. Stepille kaikki kolme oli takarajalla, ja 3 pistoa, 3 esinettä. Voi kun toimisi kokeessakin..

Sitten muuta... Sunnuntaina mun koirat oli äidin mukana käymässä Alajärvellä serkkujeni luona, ja siellä serkkujeni koira puri Saraa naamaan :((( Sara tuli sitten Perhoon mun vastaanotolle tikattavaksi. Haava oli aika syvä ja onteloinen, jouduin sulkemaan sen kahdessa kerroksessa ihan kirurgisessa anestesiassa. Puremahaavoilla on tapana tulehtua, joten Sara on nyt antibioottikuurilla, käyttää kauluria ja silti nyt 3 päivän kuluttua haava erittää jonkin verran :/ Voi kurjuuksien kurjuus jos se ei lähde kiltisti paranemaan! Sarahan oli ilmoitettu SBCAK:n erikoisnäyttelyyn mummoluokkaan, mutta se jää nyt luonnollisesti välistä. Kunhan vaan saataisi Sarmunstiina kuntoon niin olisin tyytyväinen.

11247603_10153456388146170_5154174829520

Fisu on valmistautunut näyttelyyn myös, pesin sen eilen illalla ihan shampoolla ekaa kertaa ikinä, ja sen seurauksena se näyttää nyt tiputtavan jokaikisen karvan rippeensä mitä siinä on koskaan ollut kiinni. Kiva :D Näyttelyjuoksua ja seisomista ollaan myös harjoiteltu, ne sujuu jo ihan kivasti!

Tässä videolla kalasen kaukojumppaa!