Ensin vielä kun muistan, molemmat saivat eilen tokan annoksen strongholdia. Annan kuurin loppuun, vaikka kaikki oireet loppuivatkin jo heti ensimmäisen annoksen jälkeen... 

Torstaina käytiin treenaamassa tokoa Esport-centerin kauimmaisella hiekkakentällä. Otettiin Stepin kanssa ruutua, seuraamista, tunnari ja metallinouto. Seuraaminen kyttäystä, on pahentunut selvästi kun alkaa hahmottamaan merkkiä paremmin, tähän tarvitaan tehotreeniä kentällä, joka on täynnä tavaraa. Ruudussa oli hahmottamisongelmia, kun ei ollut nauhoja mukana, jäi koko ajan eteen. Otin läheltä pelkkää paikan hakua, ja kaukaa lelun kanssa. Tunnari oli hyvä, samoin metalli.

Sarppakin sai tehdä ruutua ja tunnarin, hyviä molemmat. Tunnari on yhtäkkiä alkanut taas toimimaan, ihan itsestään ;)

Eilen oltiin Ämmässuolla treenaamassa viestiä, jälkeä ja paukkuja. Talloin eka Saralle jäljen vanhenemaan, ja sitten otettiin paukkuosuus. Meni tosi hyvin, ei yhtään paineistunut. Etäisyys oli ehkä vähän lyhyempi kuin aikaisemmin. Hienoa :D 

Sitten viestiä, mä lähdin metsään. Oli tosi kuuma, joten otettiin vaan 3 matkaa, eka oli vähän reilu 200m, jälki 100m. Tuli jäljen ihan väärästä suunnasta, tuli aika lähelle, mutta olin hiljaa, halusin katsoa mitä tekee. Pysähtyi hetkeksi, ja lähti sitten takaisinpäin. Alkoi jo huolestuttaa, että nytkö se kääntyi ekaa kertaa takaisin, mutta onneksi maltoin odottaa hiljaa, Step juoksikin vain takaisin reitille siihen kohtaan, missä oli poikennut väärään suuntaan, ja tuli mun luo oikeaa reittiä! Tosi hienoa, selvästi siis tietää, ettei takaisin kannata mennä. Multa lähti myös oikeaa reittiä. Sara sai lopuksi juosta 2 matkaa, tuli hienosti oikeaa reittiä eikä ulvonut kummassakaan lähetyksessä (?!!!).

Sitten Saran jälki, oli vanhennut ehkä tunnin verran, en katsonut kelloa.  Jälki oli ehkä 300m pitkä, 5 keppiä, jana joku 15m ja jälki lähti oikealle. Alkoi tosi huonosti, janalla lähti vinoon, ja kun hillitsin liinasta, liina meni katki! Ohhoh! No, ei siinä mitään, solmin liinan kiinni Saran valjaisiin ja lähetin uudestaan. Kiinnittyi vähän huonosti jälkeen, kova vauhti mutta ei ollut kovin tarkka. Ekan kepin nosti kuitenkin hienosti, ja sen jälkeen tarkensi selvästi, ja jäljesti tosi hienosti. Toka ja kolmas keppi nousi varmasti, ja oli ihan koko ajan tiukasti jäljellä. Kolmoskepillä koitin antaa sille vettä kun oli niin kuuma, en ole tainnut koskaan ennen antaa sille jäljellä vettä! Oli ihan ihmeissään, ei halunnut juoda, ja tyrkytti vaan keppiä mulle että ota nyt tämä niin voidaan jatkaa. Jatkettiin, mutta ei kiinnittynyt enää niin hyvin jäljeen, tarkasteli vähän suuntaa ja kaksi viimeistä keppiä jätti ilmaisematta! Oli ihan jäljen päällä niiden kohdalla, mutta ei jostain syystä nostanut. En päästänyt jatkamaan, vaadin nostamaan kepit. Höh. Tätä pitää selvästi treenata, että kepeillä voi juoda, ettei mene siitä sekaisin.

Tänään käytiin äidin kanssa taas Talissa ampumassa. Tällä kertaa jätin Saran puuhun kiinni odottamaan ja otin vaan Stepin kanssa puun kiertoja. Toimii jo hyvin näinkin, eli Saraa ei enää tarvita paukkutreeneissä. Otettiin jälleen 2 laukausta, taas pikkuisen lähempää kun edellisillä kerroilla. Paukku selvästi nostattaa Stepin virettä, ekan paukun jälkeen lähti tuhatta miljoonaa ja haukahti kiertäessään puuta! Tokalla päätin odottaa hetken paukun jälkeen ennen kun annan lupaa, mutta Penne-possu varasti heti kun paukku kuului! Sinänsä hyvä joo, on ihan innoissaan paukusta, mutta se ei ole ollenkaan hyvä, jos yhdistää paukun luvaksi lähteä. Otin takaisin viereen ja luvan kanssa lähetin, ei ollut yhtään paineistunut. Kierron jälkeen otin pienen pätkän seuraamista, oli tosi korkeessa vireessä.