Tänään oli illalla myös EKK:n tokotreenit. Kamalassa sateessa laahustettiin paikalle, ei olisi voinut vähempää innostaa treenata, ei mun eikä koiran mielestä. Alotettiin paikallaoloilla, ne ok. Sitten muutama luoksetulo ihan vain läpijuoksuna yhtä aikaa muiden ryhmäläisten kanssa. Sitten otettiin kaukkareita. Lähietäisyydeltä kaikki vaihdot hyviä, kauempaa teki kyllä mutta paljon hitaammin kuin läheltä. Vähän sitä selvästi ällötti märkä maa, maahanmenot oli kovin hitaita ja haluttomia (mun pikku prinsessa ;D).
Sitten ruutua. Eka pallolla, sitte ilman. Sara ei hakenut kovin hyvin paikkaa, jäi liian eteen tai vaihtoehtoisesti jompaan kumpaan reunaan, ei keskelle. Otettiin vähän lähempää vielä ilman palloa ja kun en palkannut väärästä kohdasta, kutsuin vain pois ja lähetin uudestaan, se alkoi tekemään ihan kummia, juoksi vasemman laidan merkkien välistä ja kiersi vasemman takakulman merkin taakse ja jäi seisomaan sinne sen näköisenä että "eikös tämä ollut juuri se mitä piti tehdä?". Kumma otus! Tuota se sitten toisti monta kertaa, kunnes lopulta kädestä pitäen vein sen ruudun keskelle ja annoin leikkiä siinä pallolla.
Sitten seuraamista namin kanssa, se oli nyt tosi nättiä, ihan eri sarjaa kuin tänään päivällä. Täyskäännöksetkin oikein hienoja.
Kotimatkalla jäin pihalle vielä ottamaan ruutua kun se meni niin huonosti. Eka kokeilin ilman palloa, nyt enää kiertänyt mitään outoja reittejä mutta jäi silti vinoon ruutuun. Otin sitten kaksi kertaa pallon kanssa että sain onnistuneita suorituksia.
Saran tyylinäyte siitä miltä show-linjainen bordercollie voi näyttää ;)
961983.jpg