Otettiin kotipihalla tokoa. Eka idaria, kun ei olla tyyliin viime kisojen jälkeen otettu kertaakaan. Kävelin muutaman kierroksen törppöjen ympäri ihan vaan seurauttaen Saraa, ettei ennakoisi pysähdyksiä Otettiin kertaalleen kaikki jätöt, kaikki tosi hyviä. Tämä pitäisi onnistua kyllä kokeessakin.
Sitten sitä hemmetin ruutua... Eka ihan normaalin kokoisella ruudulla pitkän matkan kanssa, juoksi kyllä ihan kovaa sinne mutta haki aina eri paikan, välillä oli liian edessä, välillä sivussa. Sitten pallon kanssa, kun Sara näki että laitoin pallon sinne se juoksi hienosti hakemaan sen, mutta kun laitoin pallon sinne salaa, se jäi itse ilman käskyä ruutuun seisomaan ja vaikka vapautin sen, se ei tajunnut palloa vaan katseli ihmeissään. Pidettiin pieni tauko ja otettiin kaukkareita. Pitkän matkan kanssa ekoja asentoja. Seisominen hyvä, istumisessa nousi vaan puoliksi, toruin ja kävin nostamassa sen kunnolla istumaan ja otettiin sitten uusiksi lähempää. Se yritti selvästi miellyttää mua ja nousi jatkuvasti seisomaan (se muisti että tästä sai kehuja..), vaadin siltä kuitenkin istumisen ennen kun sai palkkaa.
Loppuun lisää ruutua, mä alan käydä epätoivoiseksi tän kanssa. Otin ihan pienellä ruudulla että Sara hahmottaisi merkit paremmin ja sen olisi helpompi hakean keskikohta. Nyt se menikin tosi hyvin, haki joka kerta oikean paikan ja sai ison palkan.