Eilen kävin Joelin ja koirien kanssa Puolarmetsässä lenkillä, tehtiin samalla esineruutu Saralle. Ruutuun 4 esinettä, kaksi taakse, yksi keskelle ja yksi eteen. Ekan haki takalaidasta, löytyi aika helpolla. Tokan haki toisesta takalaidasta ja lähti tuomaan kovalla vauhdilla, puolessa välissä sai hajun keskellä olevasta esineestä, pysähtyi, poimi esineen mukaan ja toi molemmat esineet kerralla ;) Meinasin kuolla nauruun, Sara oli niiiin hassun näköinen, mä oikei  näin miten pienen bordercollien aivot raksutti, mitä tehdä kun kaksi esinettä löytyy samalla kertaa??! Sara päätti tuoda molemmat :) Neljäs löytyi myös aika pian, yhteensä neljään esineeseen kului max 3 min...

Tänään otettiin vähän tokoa nurmikolla, alotin Saran kanssa ruudulla. Meni tosi kivasti, hyvällä vauhdilla ja suoraan, pallo oli valmiina mutta ei näkynyt kovin kauas pitkän ruohon alta. Sitten ohjattua pitkästä aikaa, molemmat puolet yhdellä kapulalla. Meni ihan hyvin, tätä pitäisi päästä ottamaan pidemmällä matkalla että saisi vähän vauhtia. Sitten kaikki jättöliikkeet pk-tyyliin läpi, kaikki ok ja seisominen aivan tajuttoman hieno! Juoksusta pysähtyi ihan seinään, piti ihan kääntyä kattomaan että menikö se maahan kun katosi heti näköpiiristä, mutta siellä se seistä tönötti.  Lopuksi eteenmeno, taas 20 askelta ettei ennakoisi siinä 15 askeleen kohdalla.

Step alotti pienellä seuraamisella, ihan kamalasti intoa ja meinasi edistää ihan törkeesti. En jaksanut jäädä hinkkaamaan, kun kyllä sillä pitäisi seuruu olla ihan ok kunnossa, palkkasin vaan pari kertaa oikeesta paikasta. Sitten  ruutua, ekalla n. 8m matkalla, haki heti oikein paikan josta välitön palkka. Tokalla sama juttu, jesss!!! Kolmas vauhtiruutuna ja lopetettiin siihen. Otettiin luoksetuloa, 4 tuloa joista 2 läpijuoksua, stopit molemmilla kerroilla ihan ok. Tuli tosi kovaa koko ajan (voisi ehkä tulla vähän hitaampaa niin pysähtyisi nopeemmin, nyt liukuu vähän). Sitten noutoa. Voi kökkö, tämä ei kyllä tule millään valmiiksi kesäkuun alkuun mennessä! Luovutus on ihan p*****stä! En osaa opettaa sitä pitämään päätä oikeassa asennossa, sen nykyinen tekniikka on epämiellyttävä ilmeisesti myös sille, ja nyt yrittää luistaa siitä luovuttamalla sivulla. Tokossahan se ei haittaa, mutta en uskalla vaihtaa tuota jos sen kanssa tullaan kisaamaan pk-puolella. Otettiin siis vauhtinoutoja joissa luovutusta ei tarvii ajatella, täytyy kotona keksi jotain.