Päästiin hakukokeeseen :) Torstaina käytiin siis tekemässä vikat tottikset Viilarintiellä. Otin vähän seuraamista, kaikki jäävät (juoksusta seisomista en ole ottanut moneen kuukauteen, mutta onneksi otin nyt, koska ei aluksi pysähtynyt ollenkaan, jatkoi vaan seuraamista!!), hypyt ja eteenmenon. Hyppynouto oli tarkoitus ottaa 2 kertaa, niin että heitän molemmin päin vinoon. Ekan heitin oikeelle vinoon, se oli tosi hyvä. Sitten vasemmalle vinoon, ja kappas, Sara hyppäsi paluuhypyn ihan oma-alotteisesti... Just ku mä oon opettanut sille ettei sitä tarvii hypätä! Vielä ihan hieno ja puhdas hyppy. No otin sitten vielä kolmannen, ja nyt heitin niin vinoon ettei varmana hyppää takaisin. Sitten vielä estenouto 2 kertaa, oikein hieno ja vauhdikas. Eteenmeno kans hyvä ja suora. 

Illalla aksat, Timo koulutti. Rata oli muuten ihan helppo, mutta kepit oli tosi vaikeesti, molemmissa päissä ansaesteet (putki ja aa), ja sinnehän se meni, useamman kerran. Muuten Sarppa oli kyllä ihan pätevä. Step pääsi mukaan, ja tehtiin vähän tokoa sen kanssa. Otin seuraamista, tuntui tosi innokkaalta, mutta hyvin malttoi kuitenkin. Sitten tehtiin merkkiä, naksuttelin merkin paikkaa. Enimmäkseen teki hyvin, tehtiin myös katsekontaktia merkin yhteydessä, eli vaadin pitämään kunnon kontaktin ennen kuin sai luvan kytätä merkkiä, aika hyvin parani muutamalla toistolla, ja alkoi jo itse tarjoamaan kontaktia. Loppuun parit kaukojen vaihdot, oli hyviä kaikki.

Eilen otin vielä iltapäivällä muutaman liikkeestä seisomisen Saran kanssa, kun niissä oli ongelmaa. Nyt meni oikein hienosti, eli se oli vaan vähäsen päässyt unohtumaan. Illalla käytiin juoksemassa, ja Step sai nyt ekaa kertaa tulla mukaan kunnon lenkille leikkauksen jälkeen (se juoksi hihnassa ravia koko matkan). Haavat on parantuneet hyvin, eikä pönttöäkään tarvitse enää pitää. Onneksi, Step ei ollut kauhean innoissaan sen varusteista :D