Sara kävi tiistaina Kaisin luona kampaajalla :) Tässä lopputulos:

 

Arvaa rotu! :D

  

Sporttinen Nakke <3

Eipä tuo Stepsukaan kovin komeassa turkissa ole ;)

Tiistaina treenattiin myös aksaa koirien kanssa. Stepillä Hannan koulutus, oli aika haastava rata jälleen kerran, ongelmia tuotti tosin vain yksi kohta. Keppien jälkeen suoraan yksi hyppy, josta loivasti käännyttiin seuraavalle hypylle, jonka takana ammottamassa väärä putken pää tosi lähellä, siitä ohi ja putkeen. Sinnehän se sujahti väärään putkeen... Kokeiltiin ensin idioottivarmaa pelastuskeinoa, eli vastakkainen käsi, oma kroppa koiraa kohti ja jaakotus hypylle. Toimi, mutta tosi kökkö. Kokeiltiin sitten montaa eri tapaa, parhaiten toimi (mun suureksi yllätykseksi) se että juoksin vaan suoraa, ja pidin vastakkaista kättä näkyvillä, mutta kroppa kuitenkin eteenpäin, hienosti kulki just sinne minne pitikin. Muuten olikin sitten tosi makee ;) Puomista kerran ohi, kun tuli edellisestä putkesta sen verran pitkälle. Puomi ja Aa aivan sairaan makeita ;) Rimat vaihtelevasti eri korkeuksilla, 50-65cm. Yhtään ei tainnut tulla alas itse radalla, epämääräisissä ohjauskokeiluissa muutama (65cm korkea). Sitten jäähdyttelylenkki, ja jatkettiin pk-hypyllä... Voi masennus, tämä ei vaan toimi :( 80cm ok, 90cm kolisteli aluksi. Palkkasin onnistuneista hypyistä, saatiin pari onnistunutta ihan jopa noudon kanssa. Kokeilin metristä, kaatoi koko hypyn :( Kokeilin uudestaan, nyt kolisteli, mutta eipä sentään kaatanut hyppyä. Ainoa positiivinen tuossa oli se, ettei yritä enää kiertää, menee kyllä yli, mutta hirvittää katsoa kun tekniikka on niin huono. Step pääsisi varmasti ponnistusvoimansa puolesta helposti yli, mutta surkean tekniikan takia sillä ei ole pienintäkään mahdollisuutta päästä puhtaasti. Jos ponnistaa läheltä, hyppää korkealle mutta vetää jalat vatsan alle ja kolisee. Jos ponnistaa kaukaa (niin että annan tilaa ottaa vauhtia), ponnistaa aivan liian kaukaa, hyppää liian matalan hypyn, eikä pääse yli. En oikeen tiedä millä tuolle saisi opetettua oikean ponnistuskohdan. Kokeilin laittaa ihan pienen agihypyn ennen metristä, niin että joutuisi ponnistamaan sopivalta kohdalta, mutta ei toimi, tekee agihypystä innostuneena kamalan pitkän laakahypyn ja rämäyttää esteen kumoon. Onneksi tuo treenieste on sen verran hutera tekoa, että kaatuu pienestäkin kosketuksesta, ja on siksi turvallinen. Ja onneksi Step ei yhtään pelkää sitä esteen kolinaa, se nyt vielä puuttuisikin...

Nakke pääsi tekemään vauvaharjoituksia :) Päätin ottaa projektiksi (keppien lisäksi) twistin ja sitä kautta saksalaisen opettamisen, ja tuon kanssa joudutaan kyllä lähtemään ihan a:sta alkaen. Ensin takaakiertoja minihypyllä niin että heitin pallon vastakkaisella kädellä ja juoksin itse ohi. Näitä molemmin puolin, oli selvästi vaikeeta ja joutui kauheasti keskittymään ohjaukseen, tiputti useamman kerran miniriman... Sitten kokeilin ilman pallon heittoa, pari kertaa tuli ohi hypystä, eli tämä vaatii sitkeää treeniä. Nostin rimaa, ja palkkailin onnistuneista. Lopuksi tehtiin muutama kerta keppejä, haki sairaan hyvin ;)

Eilen käytiin Puolarmetsässä treenaamassa viestiä Muffen kanssa. Ajattelin, että lumi olisi jo enimmäkseen sulanut sieltäkin, mutta eipäs ollutkaan! Höh, sellaiset 30cm lunta ajoittain, kivasti upposi mun saappaat sinne. Otettiin aika lyhyt pätkä, juurikin tuon lumen takia, mä olin metsäpäässä. Step juoksi kovaa, ekalla jälkipätkällä tuli ihan väärästä suunnasta. Juoksi varmaan 50m ohi, olin ihan hiljaa ja halusin katsoa miten reagoi kun ei tiedä missä jälki kulkee. No, kääntyi takaisin, juoksi siihen missä poikkesi jäljeltä, ja tuli mun luokse :) Hyvä pee! Muuten olikin sitten ihan moitteeton. Sara pääsi lopuksi juoksemaan kerran mulle ja takaisin, kovaa tuli vaikka ensimmäinen pätkä olikin pelkkää jälkeä :) Se on aina niin riemuissaan kun pääsee juoksemaan edes vähäsen.