Ensinnäkin, Sara ja Kaisi kävivät sunnuntaina Hyvinkäällä kisaamassa agilitya, Sara oli ollut hieman vallaton kisa-Sara, ja tuloksilla ei juhlittu, mutta hauskaa oli ja sehän on pääasia. Stepin kanssa käytiin eilen treenaamassa hallilla, pitkältä tuntuneen tauon jälkeen :) Meillä vaihtui nyt kouluttajaksi vanha tuttu Sari Vähäniitty, jee, olen tykännyt aina tosi paljon hänen treeneistään. Nytkin oli oikein hauska rata, joka näytti jokseenkin tältä: 

Step oli varsin taitava :) Aluksi meinasi olla vaikeuksia tuon 2. esteen takaakierron kanssa, ponnisti liian läheltä ja rima tuli alas, kun annoin tilaa, hyppäsi hyvin. Sitten huristeltiinkin puhtaasti hypylle 9 asti, tehtiin tosi siistiä rataa, etenkin olen ylpeä 7-8 kohdasta, kääntyi tosi tiukkaan! Kepeille valssasin, mutta se oli huono idea, olin koko ajan tiellä... Päätettiin siis kokeilla takaaleikkausta, alkuksi helpotin niin että vekkasin reippaasti ennen keppejä, siitä ihan loivassa kulmassa leikkaus, onnistui hyvin, mutta lopetti pujottelun kesken kun mentiin seinää kohti. Palkkasin sitten vaan pujottelusta, kunnes seinän lähestyminen ei enää häirinnyt. Leikkaukset meni oikein kivasti, jopa vähän vaikeammistakin kulmista. Jatkettiin, seuraava virhe tuli kun Stepsu syöksyi suoraan 13. putken väärään päähän, ei paljoa peräänsä katsellut :D No, se saatiin toimimaan ihan helposti kun kutsuin nimeltä, pidin  kädessä sen verran että meni väärän pään ohi. Tuohon kolmen esteen suoraan olin suunnitellut persjätön, ekalla yrittämällä tuli 14. hypyn ohi. Se toimi kun otin vähän vastakkaisella kädellä, ja sitten persjättö hyppyjen 15 ja 16 väliin, ja voi vitsi, toimi ihan sairaan hyvin, kääntyi niin nätisti!! Ihana Step! Loppu olikin sitten ihan iisi. Tehtiin uudestaan, yksi rima alas, muuten taisi olla puhdas :) Olipas kivat treenit, erityisen ylpeä olen tuosta persjätön onnistumisesta, niitä pitäis opetella käyttämään paremmin.

Tänään sitten tokoiltiin aamulla ennen koulua. Stepille ja Saralle melkein identtiset treenit, Step aloitti. Tehtiin eka merkkiä, sitä ollaan tehty niin vähän että käytännössä aloitan alusta nyt. Päätin opettaa sen samalla tavalla kuin ruudun, eli annan Stepsun itse tarjota, ja naksuttelen oikeasta paikasta. Tehtiin kahdella erilaisella merkillä, aika kivasti meni :) On tuossa vielä hiomista, mutta en usko että tästä tulee mikään kovin vaikea juttu Stepsulle, sen kanssa on niin helppo treenata näitä missä voin vaan antaa sen tarjota itse, kun sehän tarjoaa! Sitten tehtiin idaria, jokaista vaihtoa erikseen niin että palkkasin jätöstä ja siinä pysymisestä, ja siitä liikkeellelähdöstä. Kaikki jätöt toimi ok, kerralla oikein kaikki. Lopuksi tehtiin vielä ohjatun suuntia pallolla, heittelin palloa ja pari kertaa niin että se oli valmiina, hyvin oli muistissa.

Saran kanssa myös merkkiä, ja tarjoamista, se meni ihan sairaan hyvin! Tässä on joku loksahtanut nyt kohdilleen, tarjosi ihan sairaan hyvin oikeaa paikkaa, melkein 100% ekalla oikein, jee! Saran kanssa myös idaria, keskityttiin lähinnä seuraamiseen ja siihen että asentoja ei ennakoida ja piste.