Nyt on varsinainen joululoma ohi, ja ollaan taas kotosalla ja päästään treenaamaankin, jee! Jouluna ei tehty juuri mitään, Sara jahtasi vähän kissoja ja Stepsu oli ihmisten rapsuteltavana, käytiinpä yöllä laskettelurinteessä pulkkamäessäkin ja koirat saivat juosta pulkkien perässä niin kovaa kun pääsivät. Oli kivaa ;) Saran joululahja löytyi jo messarista, ostin sille sellaisen valokaulapannan. Stepsunen sai puolestaan vähän arvokkaamman lahjan, nimittäin Back On Track-takin. Toivottavasti on hintansa veroinen!

Tänään oltiin Tiian ja Susanin kanssa treenaamassa tokoa Malminkartanossa. Paikka oli joku pieni torin tapainen, oli tosi paljon häiriötä, koko ajan ravasi ihmisiä joka puolella ja jokunen auto ja traktorikin ajoi siitä. Sara teki merkkiä, annoin tarjota, meni ihan kivasti, muutama ruudun keskikohtatreeni, ja sitten seuraamista. Torin laidalla oli joku rakennus jonka ikkuna toimi ihan kuin peili, katsoin sieltä vähän Saran paikkaa. Edestä on ruman näköistä, sivuilta ihan ok. Loppuun parit kaukojen vaihdot, oli ihan jees.

Stepsu teki ensin seuraamista käskytettynä. Lähti huonosti, kyttäsi, mutta kun jatkoin vaan matkaa, parani, ja lopulta ihan ok. Vähän tuntuu levottomalta, paikka seilaa... :( Sitten ruutuun, se olikin hurjan vaikea! Ruudun vieressä oli traktori parkissa, ja toisella puolella 2 merkkiä, haki aluksi niille merkeille, ei kuitenkaan edes kunnolla merkin taakse vaan sinne suunnalle. Lähetin uudestaan ja odotin että etsii itse ruudun, en halunnut mitään lisäapuja. Löytyi lopulta, siitä kehut vain. Uusi yritys, nyt meni suorempaan, oli kyllä tosi epävarma vielä mutta meni kuitenkin ja palkkasin. Sitten loppuosa myös käskytettynä, palkkasin kun ei reagoinut liikkuriin. Kertaalleen kutsu, oli ihan banaani. Sitten hyppynouto metskulla, oli ihan jees. Otin perään pelkän luovutuksen vauhtinoutona. Sitten tunnari vierailla kapuloilla, taas tuttu epävarmuus mukana eli nuuski muutaman, otti oman kun tuli kohdalle mutta pudotti, nuuski loput ja toi oman, ei maistellut. Tämän se tekee aina ekaksi vierailla kapuloilla, tokalla yleensä on jo hyvä. Sitten kaukot, muuten ok vaihdot mutta m-s ihan liian vauhdikas, tuli 2 askelta eteen, siitä moitteet ja otettiin uudestaan, jolloin ok.

Ollaan käyty hiihtämässä tyttösten kanssa tänään ja eilen. Olen vedättänyt nyt myös Stepillä, menee ihan kivasti! On siinä voimaa, melkeen vieläkin enemmän kun Sarassa...