Kävin kouluttamassa tutuille tokoa, ja otin siinä samalla vähän omien koirien kanssa. Stepsu sai tehdä kunnon ryhmäpaikallaolon, aluksi kääntyi vinoon, kävin korjaamassa, jonka jälkeen pysyi hyvin. Treenien jälkeen otin Stepsun kanssa vähän hihnaseuraamista, teki kivasti. Yksi kokeenomainen alku, lähti seuraamaan vähän vaisusti, piti kuitenkin hyvin paikan. Muuten oikein nätisti. Sitten vähän hyppyä, eka lelun kanssa, sitten kokeiltiin ilman, seisominen edelleen hieno, jessss! Sen jälkeen kun otin uudestaan, Step ei olisi halunnut enää hypätä! Outo, kai se ennakoi  niin paljon stoppia että ei hyppää ollenkaan. Otettiin siis pelkästään lelun kanssa että saatiin intoa ja vauhtia. Täytyy olla varovainen tän kanssa, ettei ala kieltämään, tehdään siis lähinnä lelun kanssa.

Sara sai tehdä maahanmenoa, otettiin maalin kierron yhteydessä, sairaan hyviä! Yksi juoksusta maahanmeno, sekin nopea. Sitten seuraamista, meni ihan imuttamiseksi kun ei sitä pään asentoa muuten saa oikeaksi. Lopuksi eteenmeno ylipitkällä matkalla. Sara lähti kovaa ja suoraan, ei selvästikään nähnyt lelua kun pää pyöri, mutta onneksi Sara luotti siihen että on se siellä jossain ja juoksi täysillä suoraan, ja lelukin löytyi. Voi että kun sen maahanmenon saisi toimimaan eteenmenossa 100% niin se olisi täydellinen.

Stepsu sai jatkaa vielä ruudulla, tehtiin aluksi pienemmällä, sitten venytetyllä. Meni vähän vaihtelevalla menestyksellä, ainahan se nykyään lopulta hakee oikean paikan, mutta välillä tuppaa edelleen jäämään ensin liian eteen josta korjaa itsenäisesti. Siirsin ruutua 2 kertaa, se ei tuntunut vaikuttavan, eli kyllä se ihan oikeesti osaa niitä törppöjä kattoa, mutta paikka ei kuitenkaan ole vielä ihan selvä. Vauhti on kasvanut kuitenkin koko ajan, nyt menee jo sellaista kevyttä laukkaa. Sivusuunnassa osaa onneksi hakea hyvin keskikohdan, ei jää kumpaankaan laitaan. Lopuksi otettiin vielä hyppyä niin että heittelin palloa palkaksi, olin jo ihan unohtanut miten kamalasti tuo alkaa kyttäämään pallon kanssa, en saanut sitä edes perusasentoon pallo kädessä! Mutta hypyssä pallo on kuitenkin hyvä palkka.